#WhenNoOneIsWatching: Κάνω καθαρισμό και αναδιοργανώνω τα συρτάρια μου

Η Χριστίνα Χρόνη, beauty director της DPG Digital Media, εξηγεί πόσο τη χαλαρώνει να κάνει σωστό καθαρισμό, επιλέγοντας με την ησυχία της τα αγαπημένα της προϊόντα NIVEA και έπειτα, φορώντας την αγαπημένη της μάσκα, να αναδιοργανώνει συρτάρια του σπιτιού της όπως αυτό με τα μαχαιροπίρουνα.

#WhenNoOneIsWatching: Κάνω καθαρισμό και αναδιοργανώνω τα συρτάρια μου

'Oλες κρύβουμε μέσα μας δύο διαφορετικούς εαυτούς: Εκείνον που παρουσιάζουμε στον κόσμο γύρω μας και εκείνον που εμφανίζεται όταν δεν μας βλέπει κανείς. Όταν δεν υπάρχει το «άγχος» του κόσμου, μπορούμε να χαλαρώσουμε και συχνά, να κάνουμε τα πράγματα που πραγματικά μας ευχαριστούν.

Προσωπικά, όταν δεν με βλέπει κανείς, φορώ κάλτσες που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους (τις γνωστές μονές που το ταίρι τους χάθηκε στο πλυντήριο), ασχολούμαι με την επιδερμίδα μου εμμονικά και ικανοποιώ το OCD μου αναδιοργανώνοντας τα συρτάρια του σπιτιού.

Δεν είναι σοκαριστικές δραστηριότητες που πρέπει να μένουν κρυφές, είναι όμως πράγματα που κάνω αποκλειστικά για εμένα και δεν θέλω να με βλέπει κανείς.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας για παράδειγμα. Θα μπορούσα να κάνω καθαρισμό με την κολλητή μου στο σπίτι, όχι όμως τον καθαρισμό που κάνω όταν είμαι μόνη μου. Με την φίλη μου θα έκανα πλάκα, θα φορούσαμε τις μάσκες που είναι τέλειες για selfies και δεν θα ακολουθούσαμε όλα τα βήματα που «πρέπει».

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved