Και όμως αυτά τα δίδυμα είναι πανομοιότυπα και κάνουν θραύση στο Instagram

Έχουν πάνω από 27 χιλιάδες followers στο Instagram

Και όμως αυτά τα δίδυμα είναι πανομοιότυπα και κάνουν θραύση στο Instagram

Δύο δίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στη Νιγηρία πριν τρία χρόνια έχουν διάσημα στο Instagram, χάρη στη μοναδική τους ιστορία. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Daniel και ο David δεν μοιάζουν καθόλου. Και όχι, δεν είναι επειδή είναι μη πανομοιότυπα δίδυμα – αλλά επειδή ο Daniel έχει σκούρο δέρμα και σκούρα μαλλιά σε αντίθεση με τον David, που γεννήθηκε με αλμπινισμό και έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και ξανθά μαλλιά.


https://www.instagram.com/p/B9BRNH5gZt8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την ιστορία: Τα δίδυμα παιδιά είναι είτε πανομοιότυπα ή μονοζυγωτικά (προέρχονται από ένα έμβρυο που γονιμοποιείται από ένα σπερματοζωάριο αλλά μετά διαχωρίζεται σε δύο έμβρυα ίδιου φύλου με ταυτόσημο γενετικό υλικό), είτε μη πανομοιότυπα ή διζυγωτικά ή ετεροζυγωτικά (προέρχονται από δύο ωάρια που γονιμοποιούνται από δύο διαφορετικά σπερματοζωάρια, μπορούν να είναι ίδιου ή διαφορετικού φύλου και δεν έχουν ταυτόσημο DNA).

Η μαμά τους Stacy σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο μετά τη γέννηση των παιδιών της είχε μοιραστεί την ιστορία της.


https://www.instagram.com/p/B7jfJwygNJa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν γνωρίζαμε για τις διαφορές τους όσο ήμουν έγκυος, ο υπέρηχος δεν έδειξε κάτι, οπότε ήταν μια τεράστια έκπληξη όταν ο πρώτος (Daniel) βγήκε έξω με μαύρα μαλλιά και ο δεύτερος (David) με "χρυσά" μαλλιά».

Ο David γεννήθηκε με αλμπινισμό - μια γενετική πάθηση που επηρεάζει 1 στους 20.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Εμφανίζεται όταν το σώμα παράγει λίγη ή καθόλου μελανίνη, με αποτέλεσμα το ανοιχτόχρωμο δέρμα και την χρώματος στην τρίχα. Η Νιγηρία, όπου ζει η οικογένεια, έχει στην πραγματικότητα το υψηλότερο ποσοστό της πάθησης στον κόσμο, αν και εξακολουθεί να είναι αρκετά σπάνιο.


https://www.instagram.com/p/B23-aIzguBB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και συχνά μπορεί να οδηγήσει σε άλλες επιπλοκές, όπως προβλήματα όρασης, η Stacy αναφέρει ότι ο David είναι απολύτως υγιής και ζει μια καθημερινότητα όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία του.

Από τη μέρα που έγινε γνωστή η ιστορία τους, η μαμά είδε τους followers της στο Instagram να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα, γι' αυτό και αποφάσισε να κάνει αναρτήσεις δείχνοντας στιγμές από την καθημερινότητα των δύο δίδυμων αγοριών της.


https://www.instagram.com/p/B1xG0kRhbyT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, τα δύο αγόρια είναι καταπληκτικά και οι φωτογραφίες τους άκρως εντυπωσιακές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved