Vamvakou Experience Festival 2022: Save the date 01-03 Ιουλίου 2022 - Βαμβακού Λακωνίας

Vamvakou Experience Festival σημαίνει μοναδικές εμπειρίες στο βουνό, γνωρίζοντας το χωριό της Βαμβακούς, μέσα από μια μεγάλη τριήμερη γιορτή για όλους!

Vamvakou Experience Festival 2022: Save the date 01-03 Ιουλίου 2022 - Βαμβακού Λακωνίας

Όσο ετοιμαζόμαστε για το φετινό, δείτε το video από το περσινό Vamvakou Experience Festival και πάρτε μια γεύση

Ένα φεστιβάλ, τρείς ημέρες και πολυάριθμες ανοιχτές εκδηλώσεις με φόντο τον φυσικό πλούτο του Πάρνωνα! Κινητήριος δύναμη, το μεράκι μίας ομάδας νέων ανθρώπων που αποφάσισαν να αναβιώσουν το χωριό τους! Πρώτη ύλη, η πολιτιστική, γαστρονομική, αθλητική, τεχνολογική και κάθε είδους εμπειρία! Με λίγα λόγια ... Vamvakou Experience Festival 2022!

Ένα τριήμερο γεμάτο αυθεντικές Βαμβακίτικες εμπειρίες, 01 - 03 Ιουλίου 2022, με την υπογραφή της Vamvakou Revival και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξόρμηση στην καλοκαιρινή φύση, η οποία αγκαλιάζεται, χρόνο με το χρόνο, όλο και περισσότερο. Ανακάλυψε όσα συμβαίνουν στη Βαμβακού, γέλα, παίξε, τραγούδησε, νιώσε ξανά παιδί και γίνε ένας από εμάς σε έναν μαγικό τόπο, όπου η Γαστρονομία ανταμώνει με τον Πολιτισμό και ο Αθλητισμός συναντά την Καινοτομία!

Κι αν αναρωτιέστε τι θα ζήσουμε μαζί αυτό το τριήμερο, σας δίνουμε μια γεύση! H αυλαία ανοίγει με το stand-up comedy show «Staying Alive» από την αγαπημένη κωμικό, Κατερίνα Βρανά, και ένα cocktail party στο προαύλιο του σχολείου με τους The Blue Sins, ενώ θα σας αποχαιρετίσουμε με μια μοναδική συναυλία των Gadjo Dilo στην πλατεία του χωριού!

Ένα εργαστήριο σοκολάτας από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο, οινογνωσία, παραδοσιακές συνταγές και μυστικά γαστρονομίας θα αποκαλυφθούν από τις γυναίκες του χωριού!

Μία έκθεση προφορικών ιστοριών από το Istorima θα μας ταξιδέψει σε χρόνους αλλοτινούς, πεζοπορία και ποδηλασία, αθλητικές δραστηριότητες, αρωματοθεραπεία και κεραμική θα μας φέρουν σε επαφή με τη φύση και το περιβάλλον, ενώ παλιές παραδόσεις θα έρθουν στο σήμερα με ένα παραδοσιακό γλέντι που βασίζεται στο έθιμο του γάμου και «την Αγάπη της Ζώης». Πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους μικρούς επισκέπτες, όπως ένα τεράστιο board game που θα ταξιδέψει ως εδώ από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), εργαστήρια STEΑM και περίπατοι. Ετοιμαστείτε να παίξουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε και να λερωθούμε μαζί!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, φέτος, σας περιμένουμε, την Κυριακή 03 Ιουλίου, να πάρoυμε τα βουνά μαζί στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Vamvakou Mountain Run 2022. Ελάτε να τρέξουμε!

Vamvakou Experience Festival | Ζήστε την εμπειρία της Βαμβακούς!

01 - 03 Ιουλίου 2022, με ελεύθερη είσοδο για όλους
Vamvakou Mountain Run: 03 Ιουλίου
Διοργάνωση: Vamvakou Revival
Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό πρόγραμμα και ανακαλύψτε τα όσα μαγικά θα συμβούν στο Vamvakou Experience Festival.

*Τηρώντας όλο το πλαίσιο των κανόνων ασφαλείας και υγειονομικών μέτρων προστασίας.

VamvakouExperienceFestival

Όσο ετοιμαζόμαστε για το φετινό, δείτε το video από το περσινό Vamvakou Experience Festival και πάρτε μια γεύση:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved