Μαμά κάνει προσωρινά τατουάζ στον μικρό της γιο - Η αντίδραση των χρηστών στα social media

Χρήστες του διαδικτύου έκριναν αρνητικά τη μαμά και εκείνη έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Μαμά κάνει προσωρινά τατουάζ στον μικρό της γιο - Η αντίδραση των χρηστών στα social media

Η Shamekia Morris, fashion designer από το West Palm Beach, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και μητέρα ενός αγοριού, του Treylin Armani, δίνει τη δική της απάντηση σε όλους εκείνους που την ονόμασαν "κακή μαμά".

Το τελευταίο διάστημα, έλαβε αρκετά αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες του μικρού της γιου, που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram. Ο λόγος; Επειδή καλύπτει όλο το σώμα του μωρού της με προσωρινά τατουάζ.

"Είναι οκ, να διασκεδάζουμε κάποιες φορές"


https://www.instagram.com/p/Ccf2YHSOQqv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Shamekia έγινε γνωστή στο Instagram με το όνομα @nuggetworld561 εξαιτίας της δημιουργικότητάς της. Από τότε που ο μικρός Treylin ήταν έξι μηνών, η Shamekia δημοσίευε φωτογραφίες του γιου της στα social media δείχνοντας το σώμα του να είναι καλυμμένο με προσωρινά τατουάζ.

Τα ρεαλιστικά αυτά τα τατουάζ κάλυπταν τα πόδια, τα χέρια, την πλάτη και την κοιλιά του μικρού και άλλαζαν από φωτογραφία σε φωτογραφία.

Ωστόσο κάποιοι χρήστες δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν τα τατουάζ ήταν πραγματικά ή όχι ή ότι φεύγουν με το νερό...


https://www.instagram.com/p/CaLNTAxuZ_4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λογαριασμός του μικρού Treylin στα social media, που διαχειρίζεται η μαμά του Shamekia, έχει πάνω από 45.000 followers στο Instagram και πάνω από 324.000 στο TikTok, και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, έχει δεκάδες φωτογραφίες με τατουάζ.

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι που ακολουθούν τόσο τη μαμά του όσο και τον ίδιο, δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι τα τατουάζ είναι ημιμόνιμα. Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει χρήστες του διαδικτύου.

"Θα έπρεπε να είσαι στη φυλακή," έγραψε μια χρήστρια. "Πώς ένα δίχρονο έχει τατουάζ;"

"Yoo! Γιατί κάνεις τατουάζ στο μικρό σου;" ρώτησε κάποιος άλλος.

"Εύχομαι αυτά τα τατουάζ να μην είναι αληθινά!" σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

Αρκετά σχόλια κατηγορούσαν τη Shamekia και την χαρακτήριζαν "κακή μαμά".

Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που καταλάβαιναν


https://www.instagram.com/p/CXpplK6MPcX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, ανάμεσα στους δύσπιστους ακολούθους της, υπήρχαν και εκείνοι που αντιλαμβανόντουσαν ότι τα τατουάζ δεν ήταν μόνιμα.

"Είχα τόσα πολλά να γράψω, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι τα τατουάζ δεν είναι αληθινά".

"Τα μαλλιά ή τα τατουάζ (που δεν αληθινά) δεν θα καθορίσουν το ποιος θα γίνει μεγαλώνοντας", έγραψε ένας άλλος που αναρωτιόταν αν όλοι αυτοί που μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν αρνητικά τη συγκεκριμένη μαμά, έχουν ξοδέψει τόσο χρόνο για να κρίνουν τη δική τους οικογένεια.

"Αυτά τα σχόλια είναι άθλια", έγραψε μια άλλη μαμά συνεχίζοντας: "Μαμά 5 παιδιών εδώ... αυτό το μωρό είναι τόοοοοσο γλυκό και μαμά, κάνεις καταπληκτική δουλειά. Φυσικά και αυτά τα τατουάζ δεν είναι αληθινά... Απλά αυτή η μαμά είναι αρκετά ταλαντούχα!".

Η Shamekia μίλησε για όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια


https://www.instagram.com/p/CW9Lu6-rsu4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Truly, η ίδια ανέφερε: "Δέχομαι αρκετά αρνητικά σχόλια. Απλά όσοι τα κάνουν δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ. Όλα άρχισαν όταν ήμουν 8 μηνών έγκυος και έκανα μια φωτογράφιση εγκυμοσύνη με τα αδέρφια μου σε ένα στούντιο τατουάζ. Έγινα θύμα εκφοβισμού στο διαδίκτυο. Όλα τα σχόλια ήταν αρνητικά, οι άνθρωποι έλεγαν ότι το παιδί μου δεν θα γεννηθεί υγιές, ότι το δέρμα του θα είναι μολυσμένο και ότι θα είναι γεμάτο με τατουάζ. Ήταν τρελό!".

Η Shamekia όπως θα δείτε και στο βίντεο επισκέπτεται το στούντιο του αδερφού της και δείχνει όλη τη διαδικασία που τοποθετούνται τα προσωρινά τατουάζ στο κορμί του γιου της.



"Όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια μου έκαναν κακό. Με πληγώνουν. Δεν είμαι κακή μαμά και όλα όσα μου κατονομάζουν", σχολίασε και πρόσθεσε, "Προς όλους όσους με κρίνουν, δεν με νοιάζει ό,τι λέτε επειδή αυτό που κάνουμε το απολαμβάνουμε!'.

Φαίνεται ότι μαμά και γιος περνούν διασκεδαστικό χρόνο μαζί και κάνουν κάτι που αρέσει και στους δύο. Και ναι, όπως λέει και εκείνη, είναι ΟΚ, να διασκεδάζει μια μαμά πού και πού.

Αλήθεια, ποια είναι η δική σας γνώμη; Κρίνετε αρνητικά αυτή τη μαμά ή όχι; Μήπως θεωρείτε υπερβολή ακόμη και το γεγονός ότι τοποθετεί στο μικρό της, τατουάζ που δεν είναι μόνιμα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved