Κατερίνα Καραβάτου: Για bowling με τα παιδιά της - Οι βραδινές φωτογραφίες

Χρόνο μαζί με τα παιδιά της πέρασε η Κατερίνα Καραβάτου, χθες βράδυ.

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που έκανε, μαμά και παιδιά έπαιξαν bowling και κάποιος το "έζησε" περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ναι, ναι στον μικρό Αρίωνα, αναφερόμαστε, που όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.

Η παρουσιάστρια, όταν δεν εργάζεται φροντίζει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και μάλιστα ποιοτικό και δημιουργικό. Αντί λοιπόν να κάτσει στο σπίτι μαζί τους και να παίξουν κάποιο επιτραπέζιο, φροντίζει να κάνει βόλτες μαζί τους περνώντας το χρόνο τους κάνοντας πολλές δραστηριότητες, όπως συνέβη και χθες, που μαζί με την Αέλια και τον Αρίωνα, έπαιξαν bowling.

Αυτός που τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα δεν ήταν άλλος από τον μικρό Αρίωνα που όπως θα δείτε έπεσε στην κυριολεξία στα πατώματα για να καταφέρει να κάνει strike. Τώρα, αν κέρδισε ή όχι... αυτό δεν το ξέρουμε μιας και η Κατερίνα Καραβάτου δεν ενημέρωσε τον λογαριασμό της δείχνοντας έστω το σκορ που δημιουργήθηκε στο τέλος του παιχνίδιου.

Η ζωή με τα παιδιά και ισορροπίες που κρατά με τον Κρατερό Κατσούλη

Στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στην εκπομπή Night Out στο Mega, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Τι λες τώρα", είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον Κρατερό Κατσούλη και για τη σχέση τους σήμερα, λέγοντας: «Νομίζω έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Η ύπαρξη των παιδιών είναι ένα σημείο πολύ κομβικό. Για μένα και τον Κρατερό, τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει», είπε αρχικά και συνέχισε, «Αλλά νομίζω ότι αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε πρώτα πώς θα βάζαμε τα παιδιά μας σε προτεραιότητα; Χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει».

Η Κατερίνα Καραβάτου κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και όταν έχει κάποιο λόγο ή κάποια όμορφη αφορμή, αναρτά φωτογραφίες με τα λατρεμένα της παιδιά. Φωτογραφίες σαν και αυτές που θα δείτε παρακάτω. Βέβαια οι περισσότερες δείχνουν τον Αρίωνα, αλλά μάλλον εκείνος μόνο της δίνει ξεκαρδιστικές αφορμές για να κάνει μια ανάρτηση μαζί του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved