Tips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις μπατονέτες

  • Απλώστε μία μικρή ποσότητα από κρέμα
  • Διατηρήστε τα καλλυντικά σας καθαρά
  • Καθαρίστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές
  • Καθαρίστε τη σκόνη από το πιστολάκι μαλλιών
  • Ξεκολλήστε το φερμουάρ που έχει κολλήσει
  • Γυαλίστε τα κοσμήματά σας
Tips για μαμάδες: Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις μπατονέτες

Οι μπατονέτες είναι από τα αντικείμενα που δεν λείπουν από ένα σπίτι και είναι απαραίτητες στην προσωπική υγιεινή. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι οι μπατονέτες εφευρέθηκαν το 1923 από τον Πολωνο-Αμερικάνο Leo Gerstenzang. Την κατασκευή εμπνεύστηκε από τη γυναίκα του η οποία έβαζε κομμάτια από βαμβάκι στην άκρη οδοντογλυφίδων για να καθαρίσει διάφορα αντικείμενα.

Πλέον οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τις μπατονέτες για να καθαρίσουμε τα αυτιά ή για να διορθώσουμε το μακιγιάζ, όπως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να τις αξιοποιήσουμε στην καθημερινότητά μας.

Απρόσμενοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τις μπατονέτες

Απλώστε μικρή ποσότητα από κρέμα

Η κρέμα μπορεί να είναι επουλωτική και να πρέπει να την τοποθετήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του δέρματος. Σε αυτήν την περίπτωση, η μπατονέτα θα σας βοηθήσει να την εφαρμόσετε καλύτερα και ακριβώς στο σημείο που θέλετε.

Διατηρήστε τα καλλυντικά σας καθαρά

Κάθε φορά που βάζετε το δάχτυλό σας μέσα στο βαζάκι μίας κρέμας, στο βαζάκι του lip balm κτλ, μεταφέρετε βακτήρια στο προϊόν. Για να διατηρήσετε τις κρέμες σας ασφαλείς και καθαρές, χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα για να πάρετε την ποσότητα του προϊόντος που θέλετε.

Καθαρίστε τις ηλεκτρικές σας συσκευές

Αξιοποιήστε τις μπατονέτες για να καθαρίσετε τα πιο δύσκολα σημεία στις ηλεκτρικές σας συσκευές όπως είναι το πληκτρολόγιο από το laptop, τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ κ.α. Αντίστοιχα σημεία μπορείτε να καθαρίσετε με μπατονέτες και στο αυτοκίνητο.

mpatonetes xriseis laptop

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / Christin Hume

Καθαρίστε τη σκόνη από το πιστολάκι μαλλιών

Το πιστολάκι μαλλιών είναι από τα αντικείμενα που σπάνια καθαρίζουμε. Κακώς. Ειδικά στο πίσω μέρος που είναι ο ανεμιστήρα συσσωρεύεται πολύ συχνά σκόνη και οι μπατονέτες είναι κατάλληλα αντικείμενα για να το καθαρίσουμε.

Ξεκολλήστε το φερμουάρ που έχει κολλήσει

Έχει κολλήσει το φερμουάρ στο παντελόνι ή τη ζακέτα; Βάλτε σε μία μπατονέτα ελάχιστο λάδι και αλείψτε το προσεκτικά στο φερμουάρ. Το λάδι θα βοηθήσει το φερμουάρ να ξεκολλήσει.

Γυαλίστε τα κοσμήματά σας

Καθαρίστε τα ασημένια σας κοσμήματα με υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας. Δείτε παρακάτω στο βίντεο βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνετε και χρησιμοποιήστε τις μπατονέτες για να τρίψετε τα κοσμήματα με το diy μείγμα που θα φτιάξετε.






Πηγή πληροφοριών: onegoodthingbyjillee.com
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved