Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ γέννησε υπό άκρα μυστικότητα;

Είναι γεννημένη ηθοποιός μιας και στο χώρο της υποκριτικής βρίσκεται από την παιδική της ηλικία.

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ γέννησε υπό άκρα μυστικότητα;

Είναι μία από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ, παραγωγός, σκηνοθέτης και πρώην τραγουδίστρια!

Εκτός όμως από μία λαμπρή καριέρα που της χάρισε αμέτρητες στιγμές ευτυχίας και δόξας, εδώ και λίγες ημέρες βιώνει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της, μιας και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, γέννησε υπό άκρα μυστικότητα την Τρίτη το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 34χρονη της τηλεοπτικής σειράς, «The Client List», και ο συμπρωταγωνιστής της, Μπράιαν Χάλισεϊ είναι μαζί από το Μάρτιο του 2012, και αυτές τις μέρες βιώνουν την απόλυτη ευτυχία δίπλα στην νεογέννητη πριγκίπισσά τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα πάντως, το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκαν κρυφά, χωρίς να τους πάρει είδηση κανένας. Πώς βγήκε όμως, τέτοια φήμη; Στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της 34χρονης ηθοποιού, ο 35χρονος σύντροφός της, αναφέρεται ως σύζυγός της!

«Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ και ο σύζυγός της, Μπράιαν Χάλισεϊ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανακοινώνουν πως έγιναν γονείς. Η Ότομν Τζέιμς Χάλισεϊ γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος τους στο Us Weekly.

Απ΄ότι φαίνεται η διάσημη πρωταγωνίστρια βιώνει διπλή χαρά έχοντας από τη μία το νεογέννητο μωράκι της, και από την άλλη τον άντρα της ζωής της!

.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved