Ανοίγει για 10η χρονιά η Χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη» στην Δράμα

Τα 10 χρόνια κλείνει φέτος η «Ονειρούπολη» στην Δράμα και για έναν ολόκληρο μήνα θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο και χριστουγεννιάτικο γιορτινό χωριό.

Ανοίγει για 10η χρονιά η Χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη» στην Δράμα

Για 34 μέρες, ο Δημοτικός Κήπος της Δράμας και κάθε γωνιά της πόλης θα ζει στους ρυθμούς ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού που θα γοητεύσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και θα τους ταξιδέψει σ' έναν κόσμο ξεχωριστό.

Η «Ονειρούπολη» θα διαθέτει πάνω από 200 διαφορετικές δράσεις, που θα μεταφέρουν τους πολυάριθμους επισκέπτες στην παραμυθένια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την παραμονή της εορτής της πολιούχου της Δράμας Αγίας Βαρβάρας, παιδιά όλων των ηλικιών, τηρώντας μια μακρά παράδοση ετών, με το καραβάκι των ευχών θα αφήσουν τα χειροποίητα καραβάκια τους στη λίμνη των νερών της Αγίας Βαρβάρας, στέλνοντας έτσι τις ευχές τους και ελπίζοντας να περάσει σε όλους το μήνυμα ότι: «Η Γη είναι το σπίτι μας».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στην Ονειρούπολη θα στηθούν σπιτάκια με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Θα δεσπόζει το σπίτι του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά θα τον επισκέπτονται και θα λαμβάνουν από τα χέρια του ένα αναμνηστικό δώρο. Δίπλα ακριβώς θα στεγάζεται το σπίτι των παραμυθιών. Ένα ακόμα σπιτάκι θα φιλοξενεί διάφορες δράσεις, όπως ψηφιδωτά, ζωγραφική προσώπου και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Οι πύλες της Ονειρούπολης, θα ανοίξουν στις 4 Δεκεμβρίου, 7μ.μ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved