Χαμός στην οικογένεια Καρντάσιαν! Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Κλόε;

Φουρτούνες έχει η οικογένεια Καρντάσιαν! Αυτή τη φορά η Κλόε, έχει βρεθεί στο επίκεντρο και οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι δεν είναι παιδί του Ρόμπερτ Καρντάσιαν αλλά διάσημου φυλακισμένου αθλητή!

Χαμός στην οικογένεια Καρντάσιαν! Ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Κλόε;

Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, η 29χρονη σταρ, φημολογείται ότι είναι κόρη του πρώην αθλητή και ηθοποιού, Ο. Τζέι Σίμπσον, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για δολοφονία , ένοπλη ληστεία και απαγωγή!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν στενός οικογενειακός φίλος της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν ήταν δικηγόρος του Σίμπσον στη διάσημη δίκη του, το 1995.

Φωτιές άναψε με την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Touch, ο μάνατζερ του 66χρονου, Νόρμαν Πάρντο:

«Όλα θα εξακριβωθούν. Η Κλόε μπορεί να είναι παιδί του Ο Τζέι. Κάθε φορά που το αναφέρω χαμογελάει» και πρόσθεσε: «Εκαναν όλοι διακοπές μαζί. Η Κρις είναι γνωστό πως είχε απατήσει το Ρόμπερτ...».

Η μητέρα της Κλόε, αμέσως βγήκε να αποκαταστήσει την αλήθεια και να απαντήσει σε όσους αναπαρήγαγαν αυτού τους είδους τις αναληθείς φήμες, όπως τις χαρακτήρισε.

«Είναι το αστείο της οικογένειας, επειδή η εκείνη είναι ξανθιά και όχι μελαχρινή, όπως όλοι μας», ενώ ισχυρίστηκε ότι αν κάτι συνέβαινε θα ήταν η πρώτη που θα έβγαινε να το πει δημόσια.

Πάντως η Κρις Τζένερ, στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε απατήσει τον σύζυγό της, αλλά σίγουρα αυτό δεν αρκεί για να πούμε ότι η κόρη της είναι παιδί ενός άλλου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την 29χρονη, αφού μαζί με αυτό αντιμετωπίζει και την κρίση στο γάμο της με τον Λαμάρ Οντομ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved