Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς - Δείτε πώς συναρμολογεί το βρεφικό καρότσι

Ο γνωστός ηθοποιός μετρά αντίστροφα.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς - Δείτε πώς συναρμολογεί το βρεφικό καρότσι

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι από τους ηθοποιούς που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ακόμη και το νέο ότι θα γίνει μπαμπάς αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα "Πάμε Δανάη" και όχι από τον ίδιο.

Εκείνος το επιβεβαίωσε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον δείχνει ανάμεσα σε βρεφικά είδη. Όσο για το σχόλιο; Εκείνο μαρτυρούσε ότι είναι έτοιμο για το ομορφότερο ταξίδι και τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του. Εκείνον του πατέρα.

pirpasopoulos mpampas 5

"Έτοιμος για το ταξίδι σε έναν καινούριο άγνωστο κόσμο γεμάτο όνειρα κ ευθύνη. Πιστεύω πως πήρα όλα τα απαραίτητα".

Ενεργός μπαμπάς και με ταλέντο στις κατασκευές

Μπορεί ο ηθοποιός να είναι φειδωλός στις δηλώσεις και τις αναρτήσεις γύρω από την πατρότητα, όμως λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του (δεν έχει αποκαλύψει αν είναι αγόρι ή κορίτσι) δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφία που τον δείχνει να συναρμολογεί το παιδικό καρότσι.

«"Παρκάρω το όχημα και σου μιλάω!" Έτοιμος για μωρότσαρκες με την αμαξάρα!», έγραψε όλο χιούμορ και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν. Ανάμεσα στα σχόλια και τις ευχές, υπήρχαν και μερικά από φίλους-συνάδελφους μπαμπάδες που πρόσφατα μπήκαν και οι ίδιοι στο club των μπαμπάδων.

pirpasopoulos mpampas 2
pirpasopoulos mpampas 3
pirpasopoulos mpampas 4

Δείτε τον στη gallery επί το έργον - Είναι απολαυστικός

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved