Σε ποια διάσημη μαμά που μετακομίζει ανήκουν οι στοίβες παπουτσιών που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό;

Δουλειές με φούντες έχει μία από τις πιο διάσημες μανούλες του κόσμου. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις είναι παρά πολλές και το τελευταίο διάστημα τρέχει και δεν προλαβαίνει!

Σε ποια διάσημη μαμά που μετακομίζει ανήκουν οι στοίβες παπουτσιών που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό;

Ο λόγος; Μετακομίζει σε άλλο σπίτι ή καλύτερα στο νέο της παλατάκι!

Η Βικτόρια Μπέκαμ με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ και τα 4 τους παιδιά, αγόρασαν ένα νέο «παλάτι» στο Λονδίνο και άρχισαν σιγά σιγά να μαζεύουν τα εκατομμύρια πράγματα που έχουν, δηλαδή όλη τους την προίκα, για να τα μεταφέρουν στη νέα τους οικογενειακή στέγη!

Ταυτόχρονα η Βικτόρια Μπέκαμ, ανταποκρινόμενη σε κάλεσμα του Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, για να δοθεί βοήθεια στις Φιλιππίνες αποφάσισε να δώσει κάποια από τα εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσιων- φορεμένα ελάχιστα- που διαθέτει για πουληθούν σε ένα από τα καταστήματα του Ερυθρού Σταυρού που πουλάει used ρούχα και παπούτσια και με αυτό τον τρόπο να συγκεντρωθούν χρήματα. Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να "διαφημίσει" το γεγονός ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram της με σκοπό να προσελκύσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Τώρα, όσον αφορά, τη νέα υπερπολυτελή κατοικία τους ζεύγους, αυτό θα έχει 7 υπνοδωμάτια και άφθονο χώρο για τα παιδιά τους! Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει ένα δωμάτιο αποκλειστικά για μασάζ, υπόγειο γκαράζ, γυμναστήριο αλλά και ένα δωμάτιο που θα φιλοξενεί τα υπόλοιπα εκατοντάδες ζευγάρια παπουτσιών της 39χρονης σταρ!

Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved