Βρέθηκε έπειτα από 19 χρόνια αναζήτησης. Είχε απαχθεί από τη μητέρα της

Η Σαβάνα Χάρις Τοντ, 20 χρόνων σήμερα, είχε απαχθεί από την μητέρα σε ηλικία μόλις 10 μηνών.

Βρέθηκε έπειτα από 19 χρόνια αναζήτησης. Είχε απαχθεί από τη μητέρα της

Δεκαεννιά χρόνια μετά, το κορίτσι από τη Νότια Καρολίνα βρέθηκε ζωντανό στην Αυστραλία.

Ολα ξεκίνησαν το 1994 όταν η μητέρα του κοριτσιού Ντόροθι Λι Μπάρνετ, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια της μικρής Σαβάνα στον πατέρα της. Τότε η Ντόροθι, αντί να παραδώσει το παιδί στον πατέρα, το πήρε και εξαφανίστηκε.
Από τότε μέχρι και σήμερα που βρέθηκε το παιδί, οι αρχές δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν κανένα ίχνος ζωής τόσο του παιδιού όσο και της μητέρας. Τελικά οι δυο τους βρέθηκαν να ζουν στην Αυστραλία χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, αφού πρώτα είχαν κατοικήσει σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Τελικά μάνα και κόρη εντοπίστηκαν από τις αρχές στην Αυστραλία όπου ζούσαν τα τελευταία χρόνια, οι οποίες μάλιστα πιστοποίησαν ότι η Σαβάνα, μεγάλωσε και έζησε μία ασφαλή και φυσιολογική ζωή όλα αυτά τα χρόνια.

Η μητέρας της Ντόροθι, σύμφωνα με την Daily Mail συνελήφθει και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου αλλά και κατηγορίες για πλαστοπροσωπία. Η Σαβάνα εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κρατώντας μία επιγραφή που έλεγε «Μαμά σ' αγαπώ», ενώ τώρα αναμένεται η έκδοση της μητέρα της στις ΗΠΑ, για να αντιμετωπίσει και εκεί τις αντίστοιχες κατηγορίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved