14χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος, μετά τον εξαναγκαστικό γάμο της…Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση

Ένα κοριτσάκι 14 ετών από μουσουλμανική οικογένεια, η οποία διαμένει στην Αγγλία, μεταφέρθηκε από τον πατέρα της στο Πακιστάν όπου και αναγκάστηκε να παντρευτεί δια της βίας έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερό της.

14χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος, μετά τον εξαναγκαστικό γάμο της…Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν μεταναστεύσει από το Πακιστάν στην Άγγλία ενώ ο πατέρας του κοριτσιού πλέον έχει και την υπηκοότητα του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς ζει εκεί πάνω από 30 χρόνια. Το κορίτσι έχει γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και με βία υπό την απειλή όπλου μεταφέρθηκε στο Πακιστάν, προκειμένου να υποστεί το απάνθρωπο πακιστανικό έθιμο που θέλει τα κορίτσια να παντρεύονται σε τόσο μικρές ηλικίες.

Μετά από πολλές απειλές έγινε η τελετή του γάμου και το κορίτσι λίγες εβδομάδες μετά έμεινε έγκυος. Αργότερα επέστρεψε στην Αγγλία για να γεννήσει το μωρό της, όμως οι τοπικές αρχές άρχισαν να εξετάζουν εξονυχιστικά την ασυνήθιστη για τη χώρα υπόθεση εγκυμοσύνης ενός... παιδιού! Τελικά, η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, όπου το νεαρό κορίτσι εξομολογήθηκε τη βία και τις απειλές που υπέμεινε για να παντρευτεί.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο γάμος αυτός ήταν και ο τάφος της, όπως χαρακτηριστικά είπε...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved