Η Τζένιφερ Γκάρνερ βόλτα με τα παιδιά της στο πάρκο (φωτογραφίες)

Λιτή αλλά πολύ όμορφη, έβγαλε η Τζένιφερ Γκάρνερ τα δυο παιδιά της στο πάρκο για να παίξουν.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ βόλτα με τα παιδιά της στο πάρκο (φωτογραφίες)

Η φυσική ομορφιά της Τζένιφερ Γκάρνερ είναι αδιαμφισβήτητη αφού βγήκε απλά ντυμένη, άβαφτη και με τα μαλλιά της βρεγμένα και παρόλα αυτά έδειχνε πολύ όμορφη και φρέσκια.

Η 41χρονη ηθοποιός χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για την εμφάνισή της, πήγε τα δυο παιδιά της στο πάρκο της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια για να παίξουν σε μια ηλιόλουστη ημέρα.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από παπαράτσι δείχνουν πόσο διασκεδάζει με τα παιδιά της. Βοηθάει την κόρη της, Βάιολετ, να κάνει κούνια και αυτή γελάει χαρούμενη.

Άλλες φωτογραφίες την δείχνουν με τον γιο της, Σάμιουελ, να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει συνεχώς. Η ομοιότητα μαμά και γιου όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και πιο εμφανής.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα, φωτογραφίες δείχνουν την πολυάσχολη μαμά να ψωνίζει χριστουγεννιάτικα περιτυλίγματα για δώρα και κάρτες.

Πρόσφατα, βγήκε η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Γκάρνερ, «Dallas Buyers Club» ενώ η επόμενη ταινία της που θα κυκλοφορήσει το 2014, ονομάζεται «Imagine» και θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλ Πατσίνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved