Το HaBaWaBa Greece επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας

Από 7 έως και 10 Ιουλίου 2022, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 5ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Το HaBaWaBa Greece επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του HaBaWaBa Greece από το 2016 έως και 2019 και μετά από απουσία δύο ετών λόγω της COVID19, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development αυξάνει το εύρος των ηλικιών που συμμετέχουν καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει πλέον τρείς ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 10,κάτω των 12και κάτω των 14 ετών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες έως 8 και έως 14 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται χώρα κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD) . Φέτος το HaBaWaBa International Festival γιορτάζει την 11η συνεχή διοργάνωση και θα διεξαχθεί από 18 έως 24 Ιουνίου στην ίδια τοποθεσία.

photo1

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.habawaba.gr καθώς και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/HaBaWaBaGreece/

photo2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved