Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε άλλη μία φορά… «εκατομμυριούχος»!

Ο αγαπημένος σεφ έφτασε τους 1 εκατομμύριο subscribers στο ελληνικό του κανάλι στο YouTube, και αποφάσισε να το γιορτάσει… digitalικά.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε άλλη μία φορά… «εκατομμυριούχος»!

Το Instagram γέμισε stories γνωστών και επώνυμων φίλων του Άκη, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τους τι θα έκαναν αν ήταν εκατομμυριούχοι.

Ταξίδια, συναυλίες, επιχειρήσεις, βόλτες στο διάστημα, κέντρα ανακάλυψης ταλέντων, βιβλιοθήκες ζαχαροπλαστικής, γαστρονομικές εξορμήσεις και άλλες πολλές «επιχειρηματικές» ιδέες που μας εξέπληξαν.

Η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Ηλιάκη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Δήμητρα Κατσαφάδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μάκης Πουνέντης, ο Σπύρος Σούλης, και ο Χρήστος Ανθόπουλος ήταν κάποιοι από τους συμμετέχοντες της καμπάνιας.

Το τι θα έκαναν αν ήταν εκατομμυριούχοι μοιράστηκαν με τον Άκη Πετρετζίκη και οι γνωστοί Έλληνες YouTubers Γιώργος Βαγιάτας, Ζήσης Ρούμπος, Zoe Pre, Γιάννης Σαρακατσάνης, Aimilios, Δέσποινα Γεωργιάδου, Dodo, Γιώργος Χατζηπαύλου, Helen Mazlou, Kallisti Bee, MenofStyle, LegitGamer, Katerina Op, KarpouziFetaGaming, Mike Tsintinis, Roula Stamatopoulou, Σοφία Κουρτίδου, Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Όλες οι αναρτήσεις αναδημοσιεύθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του σεφ στο Instagram και το Facebook, ενώ δημοσιεύθηκε στο YouTube και ένα βίντεο με όλες τις απαντήσεις:





Το βίντεο έκλεισε με τον Άκη Πετρετζίκη να ευχαριστεί τόσο τους επώνυμους φίλους του όσο και το κοινό του στα Social Media, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί τις πιο νόστιμες συνταγές, να παίρνει αγάπη, να δίνει αγάπη και να είναι δίπλα στο κοινό που τόσα χρόνια τον στηρίζει σε κάθε του βήμα!

Ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers και στο Facebook σελίδα με πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Λίγα λόγια για τον chef:

Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε σχολή μαγειρικής και το ΤΕΙ Λογιστικής στην Ελλάδα και άρχισε να εργάζεται ως σεφ σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας μέχρι τη στιγμή που μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία όπου διέμεινε για 5 χρόνια και εργάστηκε δίπλα σε διάσημους βραβευμένους σεφ, με τελευταία στάση του το φημισμένο ξενοδοχείο “The Goring”. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του MEGA, “The Master Chef”. Έξι μήνες αργότερα, αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Master Chef κερδίζοντας τον διαγωνισμό. Από το 2012 και για τα επόμενα 2 χρόνια εργάστηκε ως Head Chef στο εστιατόριο του chef Michel Roux – το Avenue Bistro στο Metropolitan Hotel. Από το 2010 ο Άκης συμμετείχε σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς -σε Ελλάδα και Κύπρο- ενώ από το 2019 ξεκίνησε να αναλαμβάνει και την παραγωγή τους. Πρόσφατα, έκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε τηλεοπτική παραγωγή που ξεκίνησε να προβάλλεται από αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό BBC. Γνωστός για την ευκολία του να συνδυάζει απλά καθημερινά υλικά και να προετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές, γρήγορες και οικονομικές, ο Άκης είναι ταυτόχρονα ένας διακεκριμένος σεφ ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις και την ικανότητα να δημιουργεί μοναδικές συνταγές εμπνευσμένες τόσο από τον εγχώριο, όσο και από τον διεθνή γαστρονομικό πολιτισμό τις οποίες μοιράζεται με τους φίλους του μέσα από την ιστοσελίδα του www.akispetretzikis.com. Μέχρι σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μετράει 5 τίτλους ελληνικών βιβλίων, ένας από τους οποίους μεταφράστηκε και στα αγγλικά, ενώ έχει υπογράψει πολλά περιοδικά μαγειρικής τα οποία οι αναγνώστες έχουν αγκαλιάσει με αγάπη. Από το 2016, ο Άκης υποδέχεται τους φίλους του στα τρία καταστήματα τα οποία έχει ανοίξει, αλλά και στο akiseshop.com – ένα διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο οι φίλοι του μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να εξοπλίσουν την κουζίνα τους και όχι μόνο. Το 2019, ο Άκης Πετρετζίκης, είδε τον προσωπικό λογαριασμό μου στο Instagram να ξεπερνάει το 1.000.000 followers. Την εκπομπή του να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση και το κανάλι του στο ΥouTube να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την αγάπη και την προσοχή του κόσμου. Καθημερινά, λαμβάνει χιλιάδες μηνύματα και αναρτήσεις των φίλων του από κάθε σημείο του κόσμου, μέσα από τα οποία, ανακαλύπτει ότι η ανταπόκριση του κοινού σε κάθε του ενέργεια είναι πραγματικά ενθουσιώδης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved