Κάντε το baby shower, beach πάρτι!

Ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την επικείμενη άφιξη ενός μωρού από ένα beach πάρτι, τώρα που είναι καλοκαίρι! Από τη διακόσμηση μέχρι και το φαγητό, όλα πρέπει να... μυρίζουν θάλασσα και καλοκαίρι έτσι ώστε η μέλλουσα μαμά να το ευχαριστηθεί! Αν δεν μπορείτε να το κάνετε στην παραλία δεν πειράζει, φέρτε την παραλία στη βεράντα σας!

Κάντε το baby shower, beach πάρτι!

Διακόσμηση:

Καρέκλες θαλάσσης, ξαπλώστρες και βέβαια πολλές πετσέτες με καλοκαιρινά σχέδια.

Αν το πάρτι γίνεται στη θάλασσα σίγουρα θα είναι πιο εύκολα όλα. Αλλιώς μπορείτε στο τραπέζι να βάλετε ένα μεγάλο βάζο με άμμο και σχέδια, ή ακόμη και να είναι η άμμος σκόρπια στο τραπέζι! Φυσικά από κάτω θα ήταν καλό το τραπεζομάντηλο να είναι μεν με καλοκαιρινό θέμα, αλλά μιας χρήσης! Γύρω – γύρω από τα πιάτα με τα φαγητά διακοσμήστε το με κοχύλια, ή κεριά σε σχήμα κοχυλιού έτσι ώστε όταν πέσει ο ήλιος να μπορείτε να τα ανάψετε κιόλας. Μπορείτε για διακόσμηση επίσης να βάλετε γιρλάντες από λουλούδια, αλλά και να στολίσετε το χώρο με κανονικά μπουκέτα λουλουδιών. Στο χώρο βάλτε μεγάλες φουσκωτές μπάλες, φρίσμπι και παιχνίδια θαλάσσης, ένα στρώμα και κουβαδάκια.

Φυσικά, πάνω απ΄όλα η μουσική θα πρέπει να είναι καλοκαιρινή και να φτιάχνει τη διάθεση. Για να φάτε και να πιείτε, τα κοκτέηλ ποτών είναι ιδανικά για τις καλεσμένες σας και τα μεζεδάκια από ψαρικά εξαιρετικά. Για την εγκυμονούσα καλό θα ήταν να υπάρχουν χυμοί φρούτων ή κρύο τσάι για να δροσιστεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved