Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο»

Ίσως να είσαι και εσύ μία από τις 15 τυχερές, οι οποίες θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Διαγωνισμός: Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο»

Μπορεί με τα μικρά μου να μας χωρίζει μία μεγάλη ηλικιακή διαφορά, ωστόσο, μοιραζόμαστε κάποιες κοινές αγάπες, οι οποίες μας φέρνουν πιο κοντά και μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές. Μία από αυτές είναι η αγάπη για τον κινηματογράφο, αφού οι συναρπαστικές, συγκινητικές και αστείες στιγμές που βιώνουμε οικογενειακώς μπροστά από τη μεγάλη οθόνη, όχι μόνο μας προσφέρουν «τροφή» για σκέψη και για ατελείωτες συζητήσεις, αλλά σε βάθος χρόνου μετατρέπονται στις πιο δυνατές μας αναμνήσεις.

Ακριβώς για αυτό, εγώ και ο μπαμπάς τους δεν χάνουμε την ευκαιρία να μοιραζόμαστε μαζί τους μία νέα κινηματογραφική περιπέτεια, ένα νοητό «ταξίδι» με συνοδοιπόρους τους φανταστικούς ήρωες κάποιας ξεχωριστής ιστορίας. Διότι με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν και να εξασκήσουν τη φαντασία τους, ενώ εγώ και ο σύζυγός μου, ανακαλύπτουμε ξανά τα παιδιά που «κρύβουμε» μέσα μας. Και αν υπάρχει μία ταινία που ενδείκνυται για μία συναρπαστική, οικογενειακή, κινηματογραφική εμπειρία, αυτή είναι η νέα, animation ταινία της Disney και της Pixar, «Πάντα στο Κόκκινο», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 10 Μαρτίου.

turning red 2



Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να βιώσεις μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία με το μικρό σου, ειδικότερα αν βρίσκεται στην εφηβεία ή την προεφηβεία, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγεται στον λογαριασμό του Mothersblog.gr στο Instagram και να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο». Ειλικρινά, δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την ευκαιρία!

turningred 1



Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι και εσύ μία από τις 15 τυχερές, οι οποίες θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «Πάντα στο Κόκκινο», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens.


https://www.instagram.com/p/CahmBcsr85-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως για την είσοδό σας στα Village Cinemas, θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται κατόπιν εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR ή κατόπιν ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), εντός 30 ημερών μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών απαιτείται self-test τελευταίου 24ωρου ή rapid test ή PCR 48 ή 72 ωρών αντιστοίχως, πριν την προβολή. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε εκτυπωμένα από το www.gov.gr, είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής. Επιπλέον, απαιτείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας παράλληλα με τον έλεγχο των πιστοποιητικών, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η animation ταινία «Πάντα στο Κόκκινο», που έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη Domee Shi, αποτελεί μία συναρπαστική, σύγχρονη αλληγορία, η οποία προετοιμάζει τα παιδιά για το δύσβατο «σκαλοπάτι» της εφηβείας. Η ιστορία έχει ως κεντρική ηρωίδα τη Μέιλιν ή αλλιώς, Μέι, ένα 13χρονο κορίτσι που ξυπνά ένα πρωί και έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο, χαριτωμένο και… εκρηκτικό κόκκινο πάντα. Η κατάσταση, βέβαια, γίνεται πολύ πιο δύσκολη και περίπλοκη εξαιτίας της υπερπροστατευτικής μητέρας της, Μινγκ, η οποία θέλει να μπλέκεται συνεχώς στις υποθέσεις της κόρης της. Άραγε η μικρή Μέι θα βρει τον τρόπο να διαχειριστεί αυτό το γιγάντιο, χνουδωτό alter ego που «κρύβει» μέσα της; Θα μπορέσει να συμφιλιωθεί μαζί του και να ζήσει μία ομαλή και ανώδυνη εφηβεία;

Μέχρι να βρεθούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να απολαύσουμε την animation ταινία «Πάντα στο Κόκκινο» από τη Feelgood Entertainment, μπορούμε να πάρουμε μία σύντομη γεύση από το… ξεσηκωτικό trailer της ταινίας!



Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved