Είσαι μαμά; Δες με ποια πριγκίπισσα της Disney ταιριάζεις

Ποιος τύπος μαμάς είσαι;

Είσαι μαμά; Δες με ποια πριγκίπισσα της Disney ταιριάζεις

Μπορεί να μην έχουν γίνει μαμάδες αυτές οι πριγκίπισσες της Disney (εκτός από την Άριελ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πώς θα ήταν σαν μαμάδες.

Όλες έχουμε μια αγαπημένη πριγκίπισσα της Disney. Για παράδειγμα, η Τέιλορ Σουίφτ λατρεύει τις δικές της τόσο πολύ που ντύθηκε Άριελ η Μικρή Γοργόνα κάποια στιγμή το 2019!

Αν και οι ιστορίες τους δεν έχουν να κάνουν με την μητρότητα ή κατ' επέκταση τη γονεϊκότητα, χρησιμοποιήσαμε τη φαντασία μας για να δούμε πώς θα ήταν οι αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney ως μαμάδες.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω δείτε με ποιας πριγκίπισσας το στυλ, ταιριάζει το δικό σας

Ποκαχόντας

Μια μαμά χαλαρή της οποίας τα παιδιά φορούν πουκάμισα που γράφουν λεκτικά όπως "Wild". Είναι εκείνη η μαμά που τα παιδιά της μπορεί να μην έχουν δει ούτε ένα λεπτό τάμπλετ, αλλά λατρεύουν τα ζώα και παίζουν με τις γάτες της γειτονιάς.


https://www.instagram.com/p/CWtGtQUBJlv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυγή

Η πάντα αργοπορημένη μαμά. Ουρλιάζει για να είναι όλα στην ώρα τους έτοιμα. Τα μαλλιά της είναι συνήθως βρεγμένα. Και η δικαιολογία της κάθε φορά που αργούν τα παιδιά στο σχολείο είναι "Συγγνώμη, δεν άκουσα το ξυπνητήρι".

Άριελ

Η απόλυτη μαμά του Pinterest. Της αρέσει να κάνει συλλογή από αντικείμενα και να διακοσμεί τα πάντα με ιδέες που έχει βρει στη γνωστή πλατφόρμα. Όσο για τα παιδιά της; Πάντα διοργανώνουν τα καλύτερα πάρτι και τη διακόσμηση τη φτιάχνει μόνη της.

Χιονάτη

Έχει πάνω από τρία παιδιά και τα φωτογραφίζει με φθίνουσα σειρά ύψους. Είναι πρωταθλήτρια στο να επιλέγει προσφορές στο σουπερμάρκετ, ενώ λατρεύει τα μήλα και το ίδιο κάνουν και τα παιδιά της.


https://www.instagram.com/p/CS99aHULpqZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jasmin

Το σπίτι της, τα παιδιά και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι να τον ζηλεύεις. Τα νήπιά της είναι χαμηλών τόνων μοντέλα του Insta και οι φωτογραφίες τους γίνονται αμέσως viral.

Μπελ

Είναι η μαμά που διάβαζε βιβλία στα παιδιά της από τη στιγμή που άκουσε τον πρώτο χτύπο καρδιά τους, στην κοιλιά. Τώρα που γεννήθηκαν έχει ήδη εξαντλήσει τις παιδικές ιστορίες και έχει περάσει σε best seller βιβλία και τόμους εγκυκλοπαιδειών.

Τιάνα

Είναι η μαμά που μαγειρεύει τέλεια, κάνει γιόγκα κάθε μέρα και εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για να είναι η καλύτερη μαμά. Η ευγένειά της σε κάνει να τη ζηλεύεις, το ίδιο και η ηρεμία της.


https://www.instagram.com/p/CZUy7_EKK3e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σταχτοπούτα

Η πιο αυστηρή μαμά που γνωρίζετε είναι η Σταχτοπούτα. Πάντα επιμένει τα παιδιά της να τηρούν τους κανόνες, να διαβάζουν, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δεν ανέχεται τα ψέματα.

με πληροφορίες από το Parents magazine

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved