Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα και τις πανάδες με μαϊντανό!

Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης του οργανισμού μας. Οι περισσότερες από εμάς όμως ταλαιπωρούμαστε είτε με δερματικά προβλήματα, είτε με μαύρα στίγματα και πανάδες που κάνουν την εμφάνισή τους, και δεν λέει να φύγουν!

Εξαφανίστε τα μαύρα στίγματα και τις πανάδες με μαϊντανό!

Εμείς όμως σας έχουμε τη λύση, η οποία μάλιστα βρίσκεται στην κουζίνα σας! Μία λοσιόν, που μπορεί να απομακρύνει πανάδες και μαύρα στίγματα, και να δείξει το δέρμα σας πιο καθαρό και πιο λαμπερό.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι δύο ματσάκια μαϊντανό! Βράζετε μισό λίτρο νερό και μόλις το απομακρύνεται από τη φωτιά τα ρίχνετε μέσα. Περιμένετε για λίγα λεπτά και στην συνέχεια αφαιρέστε τον μαϊντανό με μία τρυπητή κουτάλα. Μόλις κρυώσει το νερό, είστε έτοιμες να το χρησιμοποιήσετε και να πλένετε με αυτό το πρόσωπό σας, πρωί και βράδυ!

Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε μια χούφτα κομμένα φύλλα μαϊντανού σε μισό λίτρο κρύο νερό επί 12 ώρες και να το χρησιμοποιήσετε σαν λοσιόν με τον ίδιο τρόπο.

Μέρα με τη μέρα θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο δέρμα σας, και οι πανάδες και τα μαύρα στίγματα θα σας αποχαιρετήσουν μια για πάντα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει προηγουμένως να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας, κυρίως εάν έχετε προβλήματα ακμής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved