Σοκ! Πατέρας μαθαίνει στα ανήλικα παιδιά του να πυροβολούν (φωτογραφίες, βίντεο)

Άφησαν τα παιχνίδια και έπιασαν τα όπλα. Πέντε ανήλικα παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, αντί να παίζουν με τις κούκλες τους και τα αυτοκινητάκια τους, εκπαιδεύονται στα όπλα!

Σοκ! Πατέρας μαθαίνει στα ανήλικα παιδιά του να πυροβολούν (φωτογραφίες, βίντεο)

Τι εννοούμε; Ότι μαθαίνουν να πυροβολούν σε περίπτωση που θα χρειαστεί να αμυνθούν. Και όλα αυτά υπό την επίβλεψη του πατέρα τους.

Ο Τρέβες Έβανς είναι ο πατέρας των 5 ανήλικων παιδιών. Στο σπίτι του έχει 15 όπλα και με αυτά «εκπαιδεύει» τα παιδιά του. Το θέαμα φυσικά είναι σοκαριστικό και ο κάθε γονιός θα αντιδρούσε βλέποντας τέτοιες εικόνες.

«Όταν πατάς την σκανδάλη, μου αρέσει η έξαψη που νιώθεις. Καθαρή αδρεναλίνη», αναφέρει χαρακτηριστικά η 14χρονη κόρη του, Verenise.

«Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι κάθε φορά που πυροβολείς. Μπορείς να ρίξεις δέκα βολές με τη μία», λέει η μόλις 10 ετών Celeste.

Την ώρα που έχουν συμβεί στις ΗΠΑ δεκάδες τραγωδίες σε σχολεία με όπλα, ο Τρέβες Έβανς επισημαίνει στη Daily Mail: «Με όλα αυτά τα τελευταία περιστατικά με πυροβολισμούς, νιώθω πως οι οπλισμένοι πολίτες είναι μία καλή γραμμή άμυνας. Περισσότερα όπλα, λιγότερο έγκλημα».

Οι εικόνες βλέποντας μικρά παιδιά να κρατούν όπλα είναι πάντως σοκαριστικές και κανένας γονιός δεν θα ήθελε να δει το παιδί του κάπως έτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved