Αυτή είναι η θεά κόρη του Λένι Γκράβιτζ! (φωτογραφίες)

Τα φλας πήραν φωτιά στην πρεμιέρα της ταινίας Hunger Games, Catching Fire, όταν ο διάσημος ροκ σταρ, Λένι Κράβιτζ, ο οποίος και πρωταγωνιστεί,

Αυτή είναι η θεά κόρη του Λένι Γκράβιτζ! (φωτογραφίες)

περπάτησε στο κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι μίας από τις ομορφότερες γυναίκες της λαμπερής βραδιάς.

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος σταρ θα μπορούσε να είχε ως συνοδό την ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη. Και εκείνος την επέλεξε και δεν είναι άλλη από την 24χρονη Ζώε. Η μελαχρινή καλλονή, είναι η κόρη του Κράβιτζ, η οποία μαγνήτισε όλα τα βλέμματα κατά την είσοδό της.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, γράφοντας ότι είναι μαζί με την όμορφη κόρη του. Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να του δώσουν τα συγχαρητήρια τους για την όμορφη κόρη που έχει!

Η Ζώε δεν άφησε το χέρι του πατέρα της ούτε λεπτό εκείνη τη νύχτα, ενώ εκείνος ένιωθε υπερήφανος που σε μία τέτοια μεγάλη στιγμή είχε δίπλα του την πριγκίπισσά του!

Η νεαρή ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων, επέλεξε να βάλει ένα μαύρο μίνι φόρεμα σε κομψή γραμμή και μαύρα πέδιλα, ενώ τα κοσμήματα που φόρεσε ήταν απλά και μοντέρνα.

Ήταν αναμφισβήτητα, μία από τις ωραιότερες παρουσίες εκείνης της βραδιάς.

Δείτε την στις φωτογραφίες με τον πατέρα της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved