Αυτή η μικρούλα είναι ολόιδια με την Mirabel από την ταινία Encanto

Η απίθανη αντίδρασή της και η έκπληξή της όταν είδε την ταινία.

Αυτή η μικρούλα είναι ολόιδια με την Mirabel από την ταινία Encanto
Photo Instagram Account @ilustraciones.rous

Η Manu Araújo Marques εξεπλάγην όταν είδε για πρώτη φορά την ταινία Encanto καθώς μόλις είδε την μικρή Mirabel, νόμιζε ότι έβλεπε τον εαυτό της.

Ενώ η Manu παρακολουθούσε την ταινία, εμφανίστηκε η νεαρή Mirabel - με τα στρογγυλά γυαλιά, τα φωτεινά μάτια και τα σκούρα σγουρά μαλλιά της. Η Manu αμέσως αναφώνησε όλο έκπληξη: «Είμαι εγώ, μαμά!».


https://www.instagram.com/reel/CYfDmpqFMuh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά της Manu, Hannary Araújo, που απαθανάτισε την όμορφη στιγμή σε βίντεο, είπε: "Είσαι εσύ; Κοίτα τη μαμά, να δω αν είσαι εσύ". Στη συνέχεια, η Manu γύρισε για να δείξει την αξιολάτρευτη ομοιότητά που είχε με την πρωταγωνίστρια της παιδικής ταινίας. Όταν αργότερα η Manu είδε την ενήλικη εκδοχή της Mirabel, φώναξε ξανά: "Μεγάλωσα, μαμά!"

Η Hannary, η οποία ζει με την οικογένειά της στο Minas Gerais της Βραζιλίας, δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα της κόρης της στο Instagram, όπου έγραψε ότι τώρα θέλουν να βλέπουν την ταινία κάθε μέρα.

Η μικρή δεν ένιωσε μόνο οικειότητα με τον χαρακτήρα αυτόν επειδή επρόκειτο για μια Λατινοαμερικανίδα, αλλά επειδή η Mirabel είναι ο πρώτος κύριος γυναικείος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων της Disney στην ιστορία, που φορά γυαλιά. Αυτό και μόνο έκανε τη Manu να νιώσει ξεχωριστή.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τη χαρά του παιδιού σου», είπε ο Hannary.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved