Winter Salebration: Πώς θα ζήσεις μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία παρέα με τους αγαπημένους σου

Μπορεί ο χειμώνας να είναι μία εποχή που λατρεύουμε, ωστόσο, τις ημέρες που το κρύο είναι έντονο και ο καιρός δεν είναι με το μέρος μας, χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω βοήθεια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να ανέβει η διάθεσή μας.

Winter Salebration: Πώς θα ζήσεις μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία παρέα με τους αγαπημένους σου

Το ζήτημα είναι, βέβαια, ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε χορτάσει από σπιτικές, οικογενειακές στιγμές και φιλικές μαζώξεις εντός, οπότε οι επιλογές στη διασκέδασή μας περιορίζονται σημαντικά.



Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας μία ξεχωριστή εμπειρία, απολαμβάνοντας συγχρόνως ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για μικρούς και μεγάλους; Τα πράγματα είναι απλά, αφού δεν υπάρχει καλύτερο «αντίδοτο» από μία εξόρμηση στα αγαπημένα μας καταστήματα. Έτσι και αλλιώς, όλες ξέρουμε πως μία βόλτα για window shopping και must αγορές, σε συνδυασμό με ένα λαχταριστό γεύμα και την παρέα του συντρόφου, της κολλητής ή των μικρών μας, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να «απογειώσουμε» τη διάθεσή μας.



Γιατί, λοιπόν, να μην επωφεληθούμε από την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, η οποία θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου, δίνοντας ραντεβού με τους αγαπημένους μας στον απόλυτο shopping προορισμό για όλη την οικογένεια;

Αν αναρωτιέσαι, ποιος είναι αυτός ο shopping προορισμός, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μία λίστα με τους λόγους που θα σε πείσουν ότι το εμπορικό κέντρο The Mall Athens, είναι το κατάλληλο μέρος για να βιώσεις τις χειμερινές εκπτώσεις ως ένα συναρπαστικό Winter Salebration, το οποίο αξίζει να μοιραστείς με όσους αγαπάς!

Μοναδικές εκπτώσεις στα καταστήματα του αγαπημένου σου εμπορικού κέντρου



Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με την ικανοποίηση που αισθάνεσαι όταν βρίσκεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, δηλαδή το ρούχο, το αξεσουάρ, το διακοσμητικό και το gadget, σε προνομιακή τιμή. Συνεπώς, μην αφήσεις την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων να περάσει ανεκμετάλλευτη, αλλά αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα, το μπουντουάρ και τον προσωπικό σου χώρο, χωρίς να χρειαστεί να βγεις εκτός budget.

Ποιος ξέρει; Ίσως ένα νέο παλτό, μία παπλωματοθήκη, ένα σετ από εσώρουχα ή μία high tech συσκευή, να είναι αυτό που λείπει από την καθημερινότητά σου, για να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις πως ό,τι χρειάζεσαι, θα το βρεις σε μοναδικές εκπτώσεις στα αγαπημένα σου καταστήματα στο The Mall Athens, δηλαδή στον shopping προορισμό που με αφορμή το Winter Salebration μετατρέπει τις χειμερινές εκπτώσεις σε μία μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια.

Εικόνα2

Μία συναρπαστική εμπειρία που αξίζει να τη μοιραστείς με τους αγαπημένους σου

Είναι αλήθεια πως οι shopping εξορμήσεις σου δεν θα ήταν το ίδιο διασκεδαστικές, αν δεν μπορούσες να τις μοιραστείς με τους ανθρώπους που εσύ επιθυμείς. Διότι υπάρχουν φορές που μία βόλτα στα μαγαζιά απαιτεί την παρουσία του συζύγου ή των μικρών σου, αφού σκοπεύετε να αγοράσετε κάτι για το σπίτι σας, ενώ υπάρχουν άλλες φορές που ο μοναδικός συνοδοιπόρος που χρειάζεσαι στο πλευρό σου είναι η κολλητή σου, δηλαδή η καλύτερη σου φίλη και η πιο έμπειρη σύμβουλός σου σε θέματα μόδας και ομορφιάς.

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις μία αυθεντική «ιεροτελεστία» shopping, μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, η οποία θα σε «πλημμυρίσει» χαρά, τότε μην παραλείψεις να έχεις συντροφιά τους δικούς σου ανθρώπους. Να είσαι σίγουρη πως ολοκληρώνοντας τις αγορές σας, τα μικρά σου δεν θα βλέπουν την ώρα να επισκεφθούν τον παιδότοπο που βρίσκεται στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, για να απολαύσουν ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού, όσο εσύ και ο σύζυγος ή η κολλητή σου θα πίνετε τον καφέ σας.

Εικόνα3

Συνδυάζοντας το shopping με ένα λαχταριστό γεύμα ή με μία κινηματογραφική προβολή

Αλήθεια, έπειτα από έναν shopping «μαραθώνιο», ο οποίος σε βρίσκει φορτωμένη με σακούλες και γεμάτη ικανοποίηση που βρήκες όσα έψαχνες, τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά; Είμαι σίγουρη πως δεν θα έλεγες «όχι» σε ένα απολαυστικό διάλειμμα, το οποίο θα έχει γεύση από pizza, burger, παγωτό γιαούρτι, sushi ή τσουρέκι με γέμιση κάστανο! Όπως και να έχει, ό,τι και αν λαχταράει το στομάχι σου έπειτα από αυτήν τη shopping εμπειρία, μπορείς να το βρεις στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, εκεί όπου το ατελείωτο shopping καταλήγει σε μία ανατρεπτική γευστική «περιπλάνηση».


Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved