Αστέρι στο ποδόσφαιρο ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη - Δείτε με ποιους προπονείται

Ο Μανώλης έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και αυτό είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια.

Αστέρι στο ποδόσφαιρο ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη - Δείτε με ποιους προπονείται

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είναι λίγες οι φορές που αναρτά στιγμιότυπα από τις σκληρές προπονήσεις του γιου του, δείχνοντάς μας το πόσο θέλει ο μικρός να γίνει κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Τα όνειρα και οι στόχοι είναι για να θέτονται και να κατακτιόνται και αυτό κάνει από αρκετά μικρή ηλικία και ο δεκάχρονος Μανώλης, που όταν βλέπει μπάλα τρέχει να σουτάρει, να κάνει κεφαλιά και φυσικά ντριμπλάρισμα. Ξέρετε εκείνους τους επιδέξιους ελιγμούς με την μπάλα γύρω από έναν αμυντικό.

Κι όμως, ο Μανώλης χειρίζεται την μπάλα με τέτοιο τρόπο που ακόμη και καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν.


https://www.instagram.com/p/CVxRbuSsPJ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να προπονείται ανελλιπώς ο μικρός Μανώλης, ο μπαμπάς του μετέτρεψε την αυλή σε ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και όταν έχει ευκαιρία, τον φέρνει σε επαφή με τον καλύτερό του φίλο, Λάμπρο Χούτο για να τον προπονήσει.

Αυτή τη φορά όμως, εκτός από τον Λάμπρο Χούτο, τον μικρό Μανώλη τον προπόνησε και ο Γιώργος Καραγκούνης. Και ποιος δεν γνωρίζει τον Έλληνα πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων Παναθηναϊκών όχι μόνο με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, αλλά το πάθος του και τις ηγετικές του ικανότητες.

xantampakis karagkounis xoutos proponisi 9

Ποια είναι τα οφέλη του ποδοσφαίρου στα παιδιά

Τα οφέλη του ποδοσφαίρου για τα παιδιά είναι πολλά. Έτσι, αν θέλετε λοιπόν τα παιδιά σας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρό αξίζει να γνωρίζετε ότι το τρέξιμο και το sprint εγγυάται πολύ καλή φυσική κατάσταση, οι ντρίπλες της μπάλας αναπτύσσουν ευκινησία και συντονισμό, το παιδί αναπτύσσει τις κοινωνικές ικανότητες, μαθαίνει να πειθαρχεί, να συνεργάζεται, να αποδέχεται την ήττα και αυξάνει την αυτοεκτίμησή του.

Η προπόνηση του Μανώλη με τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Καραγκούνη


https://www.instagram.com/tv/CMeUkrpj_j8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την προπόνηση του Μανώλη. Όπως θα δείτε και στη gallery που ακολουθεί, ο Μανώλης προπονείται με τους καλύτερους και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωση των ονείρων του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved