Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έχει γενέθλια - Οι throwback φώτο για χρόνια πολλά

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της, Κωνσταντίνος έχει τα γενέθλιά του

Μαριέττα Χρουσαλά: Ο γιος της έχει γενέθλια - Οι throwback φώτο για χρόνια πολλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά με δύο ασπρόμαυρες throwback φωτογραφίες του μικρού Κωνσταντίνου, ευχήθηκε και δημόσια "χρόνια πολλά" στον γιο της.

Η όμορφη παρουσιάστρια εκτός από τις throwback φωτογραφίες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία δική της φωτογραφία σχολιάζοντας: "4 years ago my little star ⭐️was born and i couldn’t be happier!!! #birthday#day#celebration#constantinos#loveit#amazing#whataday#memories"


https://www.instagram.com/p/CYYYWikN2sj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι από εκείνες τις μαμάδες που δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ φωτογραφίες δείχνοντας το πρόσωπο των παιδιών της, ενώ σπάνια αναρτά φωτογραφίες τους.

Τελευταία φορά που είδαμε οικογενειακή τους φωτογραφία ήταν τα φετινά Χριστούγεννα. Φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο σύζυγός της, Λέοντας Πατίτσας.

marietta xrousala gios kontantinos genethlia 6

Να σας θυμίσουμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας είχαν παντρευτεί σε μία υπέρλαμπρη τελετή το 2010, δυο χρόνια μετά γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους Μάργκω και ακολούθησαν το 2015 ο Σπύρος κι έπειτα ο μικρός Κωνσταντίνος, που σήμερα γίνεται 4 ετών.

Για να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας "Χρόνια πολλά" στον Βενιαμίν της οικογένειας Πατίτσα, μαζέψαμε τις λιγοστές φωτογραφίες του, έτσι όπως τις έχουν αναρτήσει οι γονείς του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved