Ποιοι είναι οι «σύμμαχοι» που εξασφαλίζουν τη μέγιστη φροντίδα για την οικογένειά σου

Όταν αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου να αποκτήσουμε τη δική μας οικογένεια, είχα έναν στόχο στο μυαλό μου: Να είμαι σε θέση να προσφέρω καθημερινά στους δικούς μου ανθρώπους, τη φροντίδα που έλαβα εγώ από τη δική μου μητέρα.

Ποιοι είναι οι «σύμμαχοι» που εξασφαλίζουν τη μέγιστη φροντίδα για την οικογένειά σου

Πόσο εύκολο ήταν όμως, να πετύχω κάτι τέτοιο, όταν ο τρόπος ζωής, οι ρυθμοί, οι συνθήκες και οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό, από όταν ήμουν εγώ παιδί;

Αυτή η σκέψη ήταν που με παρακίνησε να επενδύσω περισσότερο στην παράδοση και ειδικότερα, στην παράδοση που διδάχθηκα από την οικογένειά μου. Βλέπεις, εξοπλίζοντας το σπίτι μου με αξιόπιστες οικιακές συσκευές και με διαχρονικές επιλογές που ήξερα πως εδώ και χρόνια είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την έγκριση της μητέρας μου, ήμουν σίγουρη πως έκανα την καλύτερη επιλογή για τη δική μας οικογενειακή καθημερινότητα.

Διότι μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι διαχρονικά, για αυτό και μας ακολουθούν σε κάθε στάδιο της ζωής μας και δεν λείπουν από τα σπίτια μας. Ποια είναι αυτά; Οι «σύμμαχοι» που έχουν επιδόσεις με διάρκεια, παρέχουν τη μέγιστη φροντίδα στην οικογένειά μας και το όνομά τους έχει συνδεθεί με μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Επιλέγοντας έναν αξιόπιστο «σύμμαχο» που φροντίζει τα ρούχα όλης της οικογένειας

Μία ερώτηση που με βοήθησε να διαμορφώσω το περιβάλλον στο οποίο συνυπάρχω με την οικογένειά μου, ήταν η εξής: Τι θα επέλεγε η μητέρα μου αν ήταν στη θέση μου; Και όσον αφορά στην επιλογή των οικιακών συσκευών που θα έβαζα στο νέο μου σπίτι, γνώριζα ήδη την απάντηση, αφού το όνομα Hoover αναγραφόταν σχεδόν σε κάθε οικιακή συσκευή που υπήρχε στο πατρικό μου. Βλέπεις, η Hoover ήταν ο έμπιστος «σύμμαχος» της μητέρας, αλλά και της γιαγιάς μου, αφού από το 1908 που δημιούργησε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα από ένα κουτί, έναν ανεμιστήρα, μία μεταξένια μαξιλαροθήκη και ένα σκουπόξυλο, αποτελεί μέχρι σήμερα συνώνυμο της καινοτομίας.

Κάπως έτσι, το όνομα Hoover μπήκε και στο δικό μου σπίτι, έπειτα από μία βόλτα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος. Επιλέγοντας ένα πλυντήριο ρούχων από τη σειρά H-WASH 500 που διαθέτει πιστοποίηση νέας ενεργειακής κλάσης A, ξέρω πως εξοικονομώ ενέργεια μειώνοντας την κατανάλωση έως και 51%, ενώ προσφέρω στα ρούχα της οικογένειάς μου τη μέγιστη φροντίδα. Το συγκεκριμένο πλυντήριο διαθέτει εννέα διαφορετικά προγράμματα πλύσης, ενώ χάρη στον κύκλο Auto Care υπολογίζει και ρυθμίζει το κατάλληλο πρόγραμμα δοσολογίας απορρυπαντικού και προσαρμόζει την ποσότητα νερού και τον χρόνο πλύσης σύμφωνα με το φορτίο, εξασφαλίζοντας έτσι μία βελτιωμένη απόδοση χωρίς άσκοπες σπατάλες.

ho1

Πώς έχω τον απόλυτο έλεγχο του πλυντηρίου ακόμη και όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού

Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια για τις συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι μας, οφείλεται και στο γεγονός ότι κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη στιγμή. Βλέπεις, γνωρίζοντας πως το πλυντήριό μου διαθέτει την τεχνολογία Eco-Power Inverter, δηλαδή την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρα με ιμάντα που κυκλοφορεί στην αγορά, είμαι σίγουρη πως έχω εξοπλίσει το σπίτι μου με ένα πλυντήριο που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει και τον κινητήρα Brushless, ο οποίος είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτικός, περιορίζει τους κραδασμούς, τις τριβές και τον θόρυβο, ενώ προσαρμόζει την πλύση σύμφωνα με το φορτίο των ρούχων, εξασφαλίζοντας μου καλύτερα αποτελέσματα και 60% καλύτερη απόδοση καθαρισμού.

Παρόλα αυτά, η μεγάλη διαφορά που διαθέτει το δικό μου πλυντήριο Hoover και η οποία άφησε έκπληκτη ακόμη και τη μητέρα μου, είναι η συνδεσιμότητα με την εφαρμογή Hoover Wizard που υπάρχει στο smartphone μου. Πρόκειται για ένα app το οποίο μου δίνει τη δυνατότητα να έχω τον απόλυτο έλεγχο του πλυντηρίου μου, όπου και αν βρίσκομαι, ακόμη και εκτός σπιτιού. Μάλιστα, μπορώ με λίγα μόνο «κλικ» στην οθόνη του κινητού να λαμβάνω προγραμματισμένες ενημερώσεις συντήρησης που διασφαλίζουν τη λειτουργικότητα του πλυντηρίου, προτάσεις για την ιδανική δοσολογία νερού και απορρυπαντικού σύμφωνα με το φορτίο των ρούχων, ακόμη και χρήσιμα tips για την αφαίρεση των λεκέδων.

ho2

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις ευκολίες και τις «έξυπνες» λύσεις που θα απολαμβάνεις καθημερινά, επιλέγοντας να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ένα από τα πλυντήρια της σειράς H-WASH 500 από τη Hoover, το οποίο μπορείς να βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος. Να είσαι σίγουρη πως πρόκειται για μία αξιόπιστη επένδυση που δεν θα μετανιώσεις, μία επιλογή με μεγάλη διάρκεια ζωής, η οποία θα προσφέρει τη μέγιστη φροντίδα σε εσένα και την οικογένειά σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved