Μη χτυπάς το μωρό (vid)

Βίντεο με αδερφάκια που δεν τα πάνε καλά με τα νέα μωρά της οικογένειας.

Μη χτυπάς το μωρό (vid)

Αχ... αυτή είναι η πρώτη ανησυχία μιας μαμάς. Να τα πάνε καλά τα παιδιά της ή το παιδί της με το νέο μωρό της οικογένειας. Είναι δύσκολη η συμβίωση με ένα μωρό, ειδικά όταν είσαι νήπιο και δη το πρωτότοκο και αυτό γιατί χάνεις όλα τα προνόμια που είχες μέχρι πριν.

Όλα αρχίζουν να διαιρούνται και να μοιράζονται. Οι αγκαλιές, τα φιλιά, τα χάδια, η προσοχή, η φροντίδα και η προσοχή της μαμάς.

Κάποια παιδιά δέχονται το νέο μέλος της οικογένειας με χαρά και με δάκρυα ευτυχίας. Κάποια άλλα, το δέχονται με δάκρυα στενοχώριας και αρχίζουν να εμφανίζουν επιθετική συμπεριφορά. Τότε εμφανίζεται και η φράση που λέει μια μαμά αρκετές φορές τη μέρα "Μη χτυπάς το μωρό!".



Τέτοιες στιγμές θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Μπαμπάς κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το μεγαλύτερο παιδί του τη στιγμή που προσπαθούσε να επιτεθεί στον νέο "εισβολέα" που βρίσκεται στο σπίτι και διεκδικεί όλα εκείνα που είχε εκείνο πιο πριν.

Πατήστε play και απολαύστε το. Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που προσεύχεται να μην χτυπήσει το μεγαλύτερο παιδί της το μωρό της, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνη.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved