Τo mothersblog.gr και η Show Up προσφέρουν διπλές προσκλήσεις για την έκθεση «Καπετάνιοι και Πειρατές»!

Το mothersblog.gr και η Show Up προσφέρουν σε 10 τυχερούς αναγνώστες διπλές προσκλήσεις για την εκπαιδευτική, διαδραστική έκθεση «Καπετάνιοι και Πειρατές»!, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του "The Mall Athens".

Τo mothersblog.gr και η Show Up προσφέρουν διπλές προσκλήσεις για την έκθεση  «Καπετάνιοι και Πειρατές»!

Οι «Καπετάνιοι & Πειρατές» δεν είναι μόνο μία έκθεση. Είναι παιχνίδι, γνώση, διασκέδαση και δημιουργία!
Ξεκίνησε το ταξίδι των Καπετάνιων και των Πειρατών στον 4ο όροφο του The Mall Athens! Ένα ταξίδι που τα περιέχει όλα: μυστήριο, φαντασία, παιχνίδι, γνώση και προπαντός την ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων τεχνολογιών!

Μικροί και μεγάλοι γνωρίζουν τον κόσμο της ναυσιπλοΐας και δοκιμάζουν τις "δυνάμεις" τους στα ναυτικά επαγγέλματα μέσα από τους 21 διαδραστικούς σταθμούς της έκθεσης«Καπετάνιοι», ενώ την ίδια στιγμή, μπαίνουν στα άδυτα της δημοφιλούς ταινίας animation, «Οι Πειρατές!», κάνοντας βουτιά στα εντυπωσιακά παρασκήνια και μαθαίνοντας βήμα προς βήμα πώς χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία στον τομέα της παραγωγής, του post production, του ήχου μέχρι το θεαματικό αυτό τρισδιάστατο αποτέλεσμα που βλέπουμε στη οθόνη! Μια αξέχαστη εμπειρία που ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός animation που ο ίδιος ο επισκέπτης καλείται να φτιάξει!
* Οι νικητές θα μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2014.
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=12781&url=mothersblog.gr|579|1200{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved