Δέκα εγκυμοσύνες του 2021 που κέρδισαν το ενδιαφέρον των μαμάδων

Οι εγκυούλες αυτές κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Πατούλια Kατερίνα
Δέκα εγκυμοσύνες του 2021 που κέρδισαν το ενδιαφέρον των μαμάδων

2021, μια χρονιά με μπόλικη καραντίνα, ακόμα περισσότερη πανδημία και πολλά μωρά που γεννήθηκαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά σκόρπισαν αγάπη και χαμόγελα στις οικογένειές τους.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες εγκυμοσύνες, υπήρξαν και μερικές διάσημες εγκυμοσύνες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού.

1. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle:
Έχοντας αποκαλύψει πως είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη μετά τη γέννηση του Archie, η Meghan Markle, 40 ετών σήμερα, απέκτησε τον Ιούνιο την κόρη της Lilibet Diana, ένα όμορφο rainbow baby.
Έξι μήνες μετά τη γέννησή της, η Lilibet δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο γνωριμίας με τον κόσμο που μάταια περιμένει να δει μια φωτογραφία της. Στην Ellen, η Markle δεν μας έδειξε τη Lili αλλά αποκάλυψε πως ενώ κοιμάται καλά, αυτή είναι η περίοδος που βγαίνουν τα δόντια της και που η ίδια παραμένει ξύπνια όλο το βράδυ.

2. Η πρώτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη:
Μετά από μια μακροχρόνια σχέση και τον γάμο της πριν δύο χρόνια με τον Βαγγέλη Σερίφη, η Κατερίνα Στικούδη απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της Βύρωνα. Η παρουσιάστρια, μοντέλο και τραγουδίστρια που φέτος έχει αναλάβει το backstage του Just the 2 of Us, είχε κρύψει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ως τον ένατο μήνα, όπου και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη στο πρώτο Live του σόου στον Alpha.


https://www.instagram.com/p/CVNiG3it3AD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3 + 4. Η πρώτη εγκυμοσύνη για τις royal αδερφές Βεατρίκη και Ευγενία:
Κι όμως, οι κόρες του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson απέκτησε με κάποιους μήνες διαφορά το πρώτο τους παιδί, με την Ευγενία να αποκτά πρώτη τον Αύγουστο και την Βεατρίκη τη μικρή Sienna. Τα μωρά βαπτίστηκαν μαζί πριν έναν μήνα.

5. Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη
Χαρμόσυνα νέα για την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία τον Σεπτέμβριο έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο δίδυμα παιδιά. Η βουλευτής έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μιλώντας για τη γέννηση των παιδιών τους που τους γέμισαν ευτυχία.


https://www.instagram.com/p/CTsD5ulIicc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6. Η δίδυμη κύηση της Χριστίνας Μπόμπα:
Πέρσι τα Χριστούγεννα η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν πωε περιμένουν το καλύτερο δώρο από τον Άγιο Βασίλη, τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

7. Η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη
Το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Μαρία Ηλιάκη στην εκπνοή του Μαΐου. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς στη Ζυρίχη όπου εκείνος εργάζεται ως γυναικολόγος. Η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να γεννήσει με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη.


https://www.instagram.com/p/CSL-v8uCczR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

8. Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου:
Μια μικρή αδερφούλα χάρισε στον μεγάλο γιο της Μάξιμο η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και η γέννηση της Sienna έγινε τον Ιούνιο του 2021, με την Οικονομάκου να ποζάρει με σχεδόν επίπεδη κοιλιά μια εβδομάδα μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη και γέννα.


https://www.instagram.com/p/CQim8NgnBAd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

9. Το δεύτερο μωρό της Σκάρλετ
Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και τον Αύγουστο απέκτησαν μαζί το πρώτο τους παιδί. Η star του «Black Widow» και ο κωμικός ηθοποιός του «Saturday Night Live» απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Jost ανακοίνωσε το όνομα του νεογέννητου μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Εντάξει, κάναμε μωρό. Το όνομά του είναι Κόσμο. Τον αγαπάμε πολύ» και συνέχισε με δεύτερη ανακοίνωση ζητώντας ουσιαστικά κατανόηση από τα media, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός γίνεται μητέρα. Η Johansson έχει επίσης μια κόρη, την 6χρονη Rose με τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac.

10. H δεύτερη εγκυμοσύνη της Chiara

Είναι ίσως η πιο διάσημη fashion blogger του πλανήτη, και αυτή που ουσιαστικά σύστησε το συγκεκριμένο… είδος blogging στην Ευρώπη. Ο λόγος για την Chiara Ferragni η οποία ως γνωστόν είναι παντρεμένη με τον μουσικό Fedez και έχουν ήδη έναν γιο! H όμορφη οικογένεια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, καθώς η Ιταλίδα star έφερε στον κόσμο την κόρη της Victoria κάνοντας σχεδόν live περιγραφή του τοκετού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved