Γονείς αφήνουν τα μωρά χωρίς προειδοποίηση στην πόρτα του παππού και της γιαγιάς (vid)

Ένα challenge στο TikTok που συνεχίζει να έχει απήχηση είναι το "Άσε το μωρό στον παππού και τη γιαγιά χωρίς να τους το πεις".

Γονείς αφήνουν τα μωρά χωρίς προειδοποίηση στην πόρτα του παππού και της γιαγιάς (vid)

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που έχει πάνω από 1.700.000 προβολές βρίσκεται στο YouTube και δείχνει μωράκια μέσα σε καθισματάκια αυτοκινήτων να περιμένουν τη γιαγιά ή τον παππού να ανοίξουν την πόρτα για να τα... μαζέψουν.

Στο TikTok έχουμε δει απίθανα βίντεο. Σαν κι αυτό όμως κανένα. Δεν ξέρουμε ποιος το σκέφτηκε αυτό το challenge, όμως αρκετοί γονείς έσπευσαν να το δοκιμάσουν και κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο κρυφά, τις αντιδράσεις των γονιών τους.

Παππούδες και γιαγιάδες, ανοίγουν έκπληκτοι την πόρτα τους και βρίσκουν το εγγόνι τους να τους περιμένει μόνο του, χωρίς καμία συνοδεία. Οι περισσότεροι, αφού ελέγχουν ότι δεν υπάρχει κάποιος τριγύρω, μαζεύουν το παιδί.

Φυσικά για να σας προλάβουμε, οι μαμάδες που δοκίμασαν αυτό το challenge δεν βρισκόντουσαν πολύ μακριά από το μωρό, μιας και ήθελαν να καταγράψουν με το τηλέφωνο τις αντιδράσεις των γονιών τους.

Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς. Σε μια περίπτωση μάλιστα, ο παππούς και η γιαγιά λείπουν από το σπίτι και το μωρό βάζει μέσα στο σπίτι ο αδερφός της μαμάς, που βρίσκεται εκεί.

Πατήστε play και δείτε τις απολαυστικές τους αντιδράσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved