Ποια διάσημη σταρ είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο δίδυμα;

Είναι από τις πιο διάσημες τηλεπερσόνες του κόσμου και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο σε λίγες μέρες τα διδυμάκια της! Με άνεση ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της,

Ποια διάσημη σταρ είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο δίδυμα;

μας δείχνει την κοιλιά της και ανεβάζει τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, κάνοντας και τους 750.000 διαδικτυακούς της φίλους, να γράφουν τις ευχές τους!

«Τα δίδυμα θα είναι εδώ αυτό το μήνα και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, χαίρομαι πολύ που είμαι έγκυος», έγραψε η Kim Zolciac, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το μέλος των Real Housewives, και ο σύζυγός της Kroy Biermann, έχουν ήδη δύο γιους, τον δίχρονο Kroy και τον Kash που είναι μόλις 15 μηνών. Η Kim έχει επίσης από τον πρώην σύζυγό της και άλλα δύο κορίτσια, την 16χρονη Brielle και τη 12χρονη Ariana.

Η γνωστή τηλεπερσόνα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα διδυμάκια της, που σε λίγες ημέρες θα γεννηθούν. Όπως έχει πει η ίδια η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος για εκείνη, ενώ παραδέχεται ότι έχει κάποιες ραγάδες αλλά τις κρύβει με διάφορα τρικ!

Όσο για το πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά της; 48 εκατοστά περίμετρο, όπως γράφει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Ίνσταγκραμ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved