Η 11χρονη με αυτισμό που δημιουργεί απίθανα έργα ζωγραφικής (εικόνες)

  • 11χρονη με αυτισμό δημιουργεί έργα τέχνης
  • Στα χέρια της Angelina Jolie, πίνακές της
Η 11χρονη με αυτισμό που δημιουργεί απίθανα έργα ζωγραφικής (εικόνες)

Η Iris Grace έγινε γνωστή πριν από πέντε χρόνια, για το ταλέντο της στη ζωγραφική και για τους πίνακές της που αγόρασε μέχρι και η Angelina Jolie.


https://www.instagram.com/p/CKBz6h3lJuk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

To 11χρονο κορίτσι διατηρεί λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει τους πίνακες που δημιουργεί. Από το πλευρό της δεν λείπει και η καλύτερη φίλη της, Thula. Μια απίθανη γάτα που της κρατά συντροφιά.


https://www.instagram.com/p/CKT_RJiFaVj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όταν ήταν 6 ετών, το κορίτσι με αυτισμό, άρχισε να βρίσκει φωνή μέσα από τους πίνακές του και τη συντροφιά της πιστής του φίλης. Το μήνυμά που πέρασε μέσα από τη ζωγραφική της η μικρή Iris; Ότι η διαφορετικότητα είναι εξαιρετική.

Οι πίνακές της αγοράζονται κυρίως από συλλέκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Angelina Jolie.


https://www.instagram.com/p/CSjz_wojHUe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο Instagram ακολουθείται πάνω από 15 χιλιάδες χρήστες και εκτός από πίνακές της κανείς μπορεί να βρει εκεί φωτογραφίες της ίδιας και της καλής της φίλης, Thula.



Εκτός από την αγαπημένη της γάτα όμως, ανέπτυξε μια λατρεία για όλα τα ζώα γι' αυτό και στις εικόνες που θα δείτε παρακάτω θα παρατηρήσετε ότι τη συντροφεύουν κάποιες φορές άλογα, κουνέλια, κότες και κοτοπουλάκια, χάμστερ, σκύλοι κ.α.

Δείτε μερικούς από τους πίνακές της καθώς και μερικές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved