Πώς θα ονομάσουν την κόρη τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, αφού εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Πώς θα ονομάσουν την κόρη τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη;

Η μπέμπα ζυγίζει 4.070 γραμμάρια και έχει κλέψει την καρδιά του αγαπημένου ζευγαριού που δεν την αποχωρίζεται ούτε λεπτό από δίπλα του.

Το όνομα αυτής; Ευαγγελία! Μπορεί να είναι μόλις λίγων ημερών αλλά το όνομά της έγινε γνωστό μιας και ο διάσημος ηθοποιός επιθυμούσε να της δώσει το όνομα της μητέρας του.

Το πότε θα γίνει η βάφτιση ή αν θα γίνει μαζί με το θρησκευτικό τους γάμο είναι ακόμη πολύ νωρίς για να το γνωρίζουμε. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά οι ίδιοι είχαν δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους, ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού γεννηθεί η κορούλα τους.

Προς το παρόν, το αγαπημένο ζευγάρι είναι σπίτι αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα τους η οποία, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, τους έχει πάρει το μυαλό.

Μάλιστα ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έγιναν γονείς, ενώ δεν κρύβουν το άγχος και την αγωνία τους για την πριγκίπισσά τους!

Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved