Κερδίστε υπέροχα δώρα για τα παιδιά σας από την ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»!

Οι εξορμήσεις στους κινηματογράφους της πόλης μαζί με τα παιδιά μας, αποτελούν εμπειρίες που μας φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν τις βάσεις για κάποιες από τις πιο ξεχωριστές οικογενειακές μας αναμνήσεις.

Κερδίστε υπέροχα δώρα για τα παιδιά σας από την ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που αυτόν τον μήνα αναζητάτε μία ταινία animation για να παρακολουθήσετε μαζί με τα μικρά σας, τότε η επιλογή είναι μία. Ο λόγος, φυσικά, για το «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός», που προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment.

Το γιατί σας προτείνουμε την ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός», σίγουρα δεν είναι τυχαίο! Διότι πέρα από την υπέροχη πλοκή της, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τώρα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και υπέροχα αναμνηστικά δώρα από την ταινία, μέσα από τον νέο διαγωνισμό του Mothersblog.gr.

Πιο αναλυτικά, πέντε τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να χαρίσουν στα μικρά τους από ένα keychain, ένα puzzle και δύο printables, ενώ δύο αναγνώστριες θα αποκτήσουν από μία totebag, ένα notebook και δύο printables με ήρωες της ταινίας!

ENCANTO 2



Για να μπείτε στην κλήρωση και να είστε μία από τις επτά τυχερές που θα κερδίσουν τα παραπάνω δώρα από την ταινία, θα χρειαστεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram, από τις 25 έως τις 29 Νοεμβρίου. Τα βήματα συμμετοχής, είναι πολύ απλά. Για την ακρίβεια, θα κάνετε follow το Mothersblog.gr και τη Feelgood Entertainment στο Instagram και στη συνέχεια, θα κάνετε mention δύο φίλες σας, στο σχετικό post του Mothersblog.gr.

ENCANTO 1

https://www.instagram.com/p/CWsdi7kqXQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την ταινία «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός», η ευτυχισμένη και ασυνήθιστη οικογένεια των Μαδριγάλ, που ζει κρυμμένη σε ένα μαγικό σπίτι στα βουνά της Κολομβίας, θα σας «ταξιδέψει» στο πιο φανταστικό μέρος -δηλαδή το Ενκάντο- και θα σας μαγέψει μέσα από τις περιπέτειες της Μίραμπελ, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τη μαγεία της οικογένειάς της, που βρίσκεται σε κίνδυνο. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας για να πάρετε μία «γεύση» από τα όσα θα δείτε και τα υπόλοιπα, θα τα μάθετε επί της μεγάλης οθόνης!

Εδώ οι όροι του διαγωνισμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved