Ποια διάσημη σταρ έβαλε πρώτη φορά νυφικό στα 6 της και μετά από 26 χρόνια που το φόρεσε ξεσήκωσε τον πλανήτη;

Είχε ντυθεί νυφούλα και ήταν μόλις έξι χρονών. Τίποτα τότε δεν προμήνυε την παγκόσμια επιτυχία που θα έκανε στο τραγούδι και όχι μόνο.

Ποια διάσημη σταρ έβαλε πρώτη φορά νυφικό στα 6 της και μετά από 26 χρόνια που το φόρεσε ξεσήκωσε  τον πλανήτη;

Όταν το ξαναέβαλε το 1984, για τα πρώτα μουσικά βραβεία του MTV, με την ανατρεπτική της σκηνική παρουσία καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασε ο ορκισμένος φαν της διάσημης σταρ, στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποσπώντας χιλιάδες σχόλια από τους θαυμαστές της.

Το όνομα αυτής; Μαντόνα! Είναι ίσως από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το νυφικό φαίνεται ότι την στιγμάτισε, αφού μετά από την παρουσία της με αυτό, η καριέρα της απογειώθηκε. Ωστόσο, όσες φορές το φόρεσε για την προσωπική της ζωή, αυτό δεν της βγήκε σε καλό, μιας και τις δύο φορές, μία με τον Σον Πεν και μετά με τον Γκάι Ρίτσι, χώρισε!

Πριν περίπου ένα μήνα, είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας αισθησιακές φωτογραφίες της διάσημης ποπ –σταρ, από την εφηβεία της οι οποίες έκαναν το γύρο του κόσμου και βγήκαν σε δημοπρασία!

Όπως φαίνεται όταν είσαι σταρ παγκόσμιου φήμης με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, και το όνομά σου είναι Μαντόνα, σίγουρα η κάθε προσωπική φωτογραφία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, είτε από την παιδική, είτε από την εφηβική ηλικία, αναπαράγεται αμέσως από τα όλα τα διεθνή μέσα.

ΜΑΝΤΟΝΑ (είναι μόνο) ΜΙΑ!

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο από τα πρώτα MTV βραβεία ντυμένη νύφη:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved