Black Friday: Σε ποιες προσφορές να επενδύσεις για να ζεις χωρίς περιορισμούς

Αν κάποιος ρωτήσει μια μαμά, τι θα ήθελε να κάνει, έστω και για λίγες ώρες, αν δεν είχε την έγνοια των παιδιών, πιθανότατα θα απαντούσε ότι θα ήθελε να ζήσει χωρίς περιορισμούς.

Black Friday: Σε ποιες προσφορές να επενδύσεις για να ζεις χωρίς περιορισμούς

Και μπορεί για όλες εμάς που έχουμε παιδάκια μικρής ηλικίας, το παραπάνω σενάριο να φαντάζει ουτοπικό, ωστόσο, στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, επιλογές που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας στο σπίτι λίγο πιο εύκολη και με λιγότερους περιορισμούς, υπάρχουν.
Με αφορμή, λοιπόν, τη φετινή Black Friday, έχουμε κάποιες προτάσεις τεχνολογίας που αξίζει να βρεις σε προσφορές τώρα. Άλλωστε, η Μαύρη Παρασκευή θεωρείται η καλύτερη γιορτή προσφορών, σε επίπεδο τεχνολογίας!

Ο tech βοηθός που θα σου λύνει τις απορίες με μία φωνητική εντολή

Μετάτρεψε τις παρακάτω λέξεις σε εικόνες και θα μας καταλάβεις. Βρίσκεσαι στην κουζίνα και μαγειρεύεις και γύρω σου επικρατεί το απόλυτο χάος. Ενώ ανακατεύεις το μείγμα στο μπολ και προσπαθείς παράλληλα να ελέγχεις τα μικρά σου, που τρέχουν γύρω σου, ξεχνάς κάποια από τα βασικά βήματα της συνταγής που θέλεις να ετοιμάσεις. Πού να βρεις και να πιάσεις τώρα το smartphone σου, όμως; Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, αρκεί μία φωνητική εντολή, μία απλή ερώτηση σε έναν tech φωνητικό βοηθό για να πάρεις την απάντηση που θέλεις.

Αφού μάθεις τι χρειάζεται να κάνεις για τη συνταγή δε, θα ρωτήσεις τον tech «φίλο» σου και για τον καιρό της επόμενης ημέρας, την κίνηση στους δρόμους και γιατί όχι, θα του ζητήσεις να παίξει και ένα παιδικό τραγούδι για να κρατήσει απασχολημένα τα μικρά σου ή θα του πεις να δώσει εντολή στη σκούπα ρομπότ σου, ώστε εκείνη να αρχίσει να καθαρίζει μόνη της το σαλόνι σου!

skoupa robot

Η σκούπα ρομπότ που θα καθαρίζει το σπίτι, όσο θα βρίσκεσαι στο γραφείο

Αλήθεια, πόσο πιο εύκολη θα ήταν η καθημερινότητά σου αν την ώρα που βρισκόσουν στο γραφείο ή ενώ μαγείρευες στην κουζίνα σου, ένα ρομπότ καθάριζε κάθε ίχνος σκόνης, βρομιάς και μικρών απορριμμάτων από το πάτωμα του σπιτιού σου, με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σου ή με μία εντολή στον φωνητικό σου βοηθό; Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά μία ρεαλιστική εμπειρία που μπορείς να απολαμβάνεις στο εξής κάθε μέρα, αν μεριμνήσεις να αποκτήσεις αυτήν την Black Friday μία σκούπα ρομπότ, όπως τη Roomba i7 ή τη Roomba i7+! Πρόκειται για μία tech αγορά που θα σε βοηθήσει αναμφίβολα να ζεις κάθε μέρα χωρίς περιορισμούς -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην καθαριότητα του σπιτιού σου- και φυσικά, να κερδίζεις χρόνο για όσους και όσα αγαπάς.

skoupa robot1



Σκέψου απλώς ότι τόσο η Roomba i7, όσο και η Roomba i7+, διαθέτουν -μεταξύ άλλων- σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων και περιστρεφόμενες πλαϊνές βούρτσες για να καθαρίζουν αποτελεσματικά, στις γωνίες του σπιτιού, αλλά και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Όλα αυτά ενώ αδειάζουν αυτόματα τον κάδο τους, όταν είναι γεμάτος, κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τη βρομιά και το σκούπισμα για ολόκληρες εβδομάδες! Μεταξύ άλλων δε, είναι τόσο «έξυπνες», που γνωρίζουν τα δωμάτια και τους χώρους που θέλεις να καθαρίσεις, αποφεύγοντας παράλληλα τα εμπόδια στον δρόμο τους, χάρη στην κάμερα, την έξυπνη χαρτογράφηση Imprint και την εξελιγμένη πλοήγηση iAdapt 3.0 που διαθέτουν! Με λίγα λόγια, πρόκειται για ρομπότ με μοναδική αποστολή να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, για αυτό ακριβώς αξίζει να τα βάλεις τώρα κάτω από το «μικροσκόπιό» σου.

skoupa robot2

Ένα «έξυπνο» ρολόι για να μην ξεχνάς τίποτα

Αν είσαι μητέρα και η καθημερινότητά σου σε βρίσκει συνήθως να «τρέχεις» από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε πιθανότατα έχεις πιάσει τον εαυτό σου να ξεχνάει συχνά υποχρεώσεις, ημερομηνίες ή… τι θέλει να πάρει από το σούπερ μάρκετ. Ένα «έξυπνο» ρολόι, λοιπόν, αποτελεί μία αγορά που αξίζει να κάνεις σε επίπεδο τεχνολογίας, αυτή τη Black Friday. Θα σου υπενθυμίζει με μία δόνηση και ένα μήνυμα στην οθόνη του κάθε υποχρέωση ή κάθε επερχόμενο ραντεβού και έτσι, η οργάνωση του προγράμματός σου θα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου.

skoupa robot3

Μια συσκευή εντοπισμού αντικειμένων με Bluetooth

Πόσες φορές σου έχει τύχει να βιάζεσαι να φύγεις το πρωί από το σπίτι για να πας τα παιδιά στο σχολείο και να καθυστερείς, επειδή δεν βρίσκεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή του σπιτιού; Αν χάνεις συχνά μικρά αντικείμενα στο σπίτι ή απλώς, δεν θυμάσαι πού τα έχεις βάλει, τότε βρες στις προσφορές της Black Friday και μία συσκευή εντοπισμού αντικειμένων με Bluetooth, που θα σε ενημερώνει για τα… χαμένα, μέσω του κινητού σου.

skoupa robot5

Τον tech πολυμάγειρα μην ξεχάσεις

Για τις περισσότερες μαμάδες, το μαγείρεμα αποτελεί μία καθημερινή υποχρέωση. Όταν όμως οι υπόλοιπες υποχρεώσεις «τρέχουν» και το πρόγραμμα είναι ασφυκτικά γεμάτο, ο χρόνος στην κουζίνα μετατρέπεται σε μία υπόθεση που δεν απολαμβάνουμε ιδιαίτερα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο να διαθέσεις στο μαγείρεμα, μπορείς να περιορίσεις τις στιγμές στην κουζίνα στο μισό και περισσότερο, δημιουργώντας παράλληλα ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα; Για να τα καταφέρεις, θα χρειαστείς απλώς έναν σύγχρονο πολυμάγειρα.

skoupa robot6



Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, η τεχνολογία μπορεί να γίνει η καλύτερή σου «φίλη» στο σπίτι. Οργάνωσε, λοιπόν, εγκαίρως τη λίστα με τις αγορές της φετινής Μαύρης Παρασκευής και επένδυσε σε tech συσκευές, που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Στη δική μας περίπτωση, πάντως, αν έπρεπε να τοποθετήσουμε κάποιες στην κορυφή της λίστας μας, αυτές θα ήταν οι σκούπες ρομπότ. Διότι όταν η σκούπα σου καθαρίζει μόνη της κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμη και όταν εσύ βρίσκεσαι εκτός, τότε σου επιτρέπει να ζεις χωρίς έναν από τους πιο βασικούς περιορισμούς στη ζωή μιας σύγχρονης, πολυάσχολης μαμάς: εκείνον του καθημερινού σκουπίσματος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved