Διαγωνισμός: Κέρδισε την υπέροχη καρέκλα CYBEX LEMO, που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram του Mothersblog.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε την υπέροχη καρέκλα CYBEX LEMO, που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

Κάθε μητέρα γνωρίζει καλά πως μία καρέκλα αποτελεί μία απαραίτητη προσθήκη για την καθημερινότητα με το μικρό της, αφού διευκολύνει τόσο την ίδια, όσο και το παιδάκι της, ειδικότερα όταν αυτή η καρέκλα… μεγαλώνει μαζί του!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που είσαι μανούλα και θέλεις να αποκτήσεις μία καρέκλα για το παιδί σου ή αν θέλεις απλώς να κάνεις ένα τόσο όμορφο και χρήσιμο δώρο στη φίλη σου, η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο το μωράκι της, σου έχουμε καλά νέα.

Διότι τώρα, μπορείς να κερδίσεις την υπέροχη 4-σε-1 καρέκλα CYBEX LEMO, λαμβάνοντας απλώς μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram του Mothersblog.gr, από τις 9 Νοεμβρίου (στις 14.00) μέχρι τις 16 Νοεμβρίου (στις 14.00). Τα βήματα για να αποκτήσεις την ευκαιρία να είσαι εσύ η τυχερή που θα αποκτήσει αυτό το ξεχωριστό δώρο, είναι απλά: Κάνε follow το Mothersblog.gr και το CYBEX στο Instagram, κάνε like στο σχετικό post στο Instagram του Mothersblog.gr και κάνε mention δύο φίλες σου!

cybex1



Μην χάσεις αυτήν την ευκαιρία, μιας και πρόκειται για μία καρέκλα που είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, αφού με τα κατάλληλα αξεσουάρ που επιλέγονται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννησή του και για πολλά χρόνια μετά -ακόμη και από έναν ενήλικα. Με λίγα λόγια, είναι μία εργονομική καρέκλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού, καθώς μεγαλώνει.

Χάρη στην έξυπνη λειτουργία ρύθμισης με το ένα χέρι δε, θα μπορείς να ρυθμίζεις το κάθισμά της, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις θέσεις βάθους, αλλά και να προσαρμόζεις το ύψος της πανεύκολα και για την ακρίβεια, με μια μόνο κίνηση. Οι τροχοί της σου δίνουν παράλληλα τη δυνατότητα να τη μετακινείς παντού, από την τραπεζαρία μέχρι την αυλή και την κουζίνα, έχοντας πάντα μαζί το μωρό σου, το οποίο χάρη στην 4-σε-1 καρέκλα CYBEX LEMO θα μπορεί επίσης να έχει τη δική του θέση στο οικογενειακό τραπέζι, από την πρώτη κιόλας μέρα!


https://www.instagram.com/p/CWDk74jKRML/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω, λοιπόν, θέλεις να βρεθεί στο σπίτι σου η καρέκλα φαγητού LEMO της σειράς CYBEX GOLD σήμερα κιόλας, δες τους όρους του διαγωνισμού μας εδώ και λάβε μέρος, για να αποκτήσεις την ευκαιρία να την αποκτήσεις!

Μάθετε περισσότερα για τη μοναδική CYBEX LEMO εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved