Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία «Πίτερ Ράμπιτ-Ο λαγός το ‘σκασε»

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του φθινοπώρου, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβάζουν… ταχύτητα. Τα απαιτητικά ωράρια του γραφείου και οι υποχρεώσεις του σπιτιού, σε συνδυασμό με τις σχολικές και τις εξωσχολικές δραστηριότητες του μικρού σου, δεν σας επιτρέπουν να μοιράζεστε, όσο χρόνο θα θέλατε.

Μεγάλος διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από τη νέα ταινία «Πίτερ Ράμπιτ-Ο λαγός το ‘σκασε»

Αυτό που πραγματικά επιθυμείς την περίοδο που διανύουμε, λοιπόν, είναι να βρεις τη διασκεδαστική αφορμή που θα σου δώσει την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου και να δημιουργήσεις μαζί του νέες, όμορφες αναμνήσεις.

Μία από αυτές τις αφορμές, λοιπόν, «κρύβεται» στην αίθουσα ενός κινηματογράφου, εκεί όπου θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε τώρα μία συναρπαστική περιπέτεια, ένα νοητό «ταξίδι» γεμάτο στιγμές ανατροπών, αστείρευτου γέλιου και δυνατών συγκινήσεων. Και αν υπάρχει ένας ήρωας που μας έχει χαρίσει πολλές τέτοιες στιγμές στο παρελθόν, αυτός είναι αναμφίβολα ο Πίτερ Ράμπιτ, ο πανέξυπνος, κατεργάρης λαγός, ο οποίος τρία χρόνια έπειτα από την πρώτη του ταινία, επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου με το «Πίτερ Ράμπιτ-Ο λαγός το ‘σκασε», μία κωμική και συνάμα τρυφερή ταινία animation από τη Feelgood Entertainment, που αξίζει να δεις με το μικρό σου!

Μέχρι τότε, βέβαια, μην χάσεις την ευκαιρία να θυμίσεις ή να συστήσεις στο μικρό σου τον Πίτερ Ράμπιτ, χαρίζοντάς του συλλεκτικά δώρα εμπνευσμένα από τον αξιολάτρευτο αυτόν ήρωα. Και για να τα καταφέρεις, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Mothersblog.gr!

diagwnismos

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 2 έως και τις 08 Νοεμβρίου και λαμβάνοντας μέρος σε αυτόν, μπορείς να διεκδικήσεις ένα sticker book, ένα ζευγάρι ακουστικά, ένα peeler, καθώς και ear phone rings. Τα βήματα για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό και να αποκτήσεις την ευκαιρία να κερδίσεις συλλεκτικά δώρα εμπνευσμένα από τον Πίτερ Ράμπιτ, είναι απλά. Για την ακρίβεια, αρκεί να κάνεις follow το Mothersblog.gr και τη Feelgood Entertainment στο Instagram, να κάνεις like στο σχετικό post στο Instagram του Mothersblog.gr και να κάνεις mention δύο φίλες σου! (Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού)


https://www.instagram.com/p/CVxRdfaKgWv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

diagwnismos rabit 2

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις 12 τυχερές, οι οποίες θα χαρίσουν στα παιδιά τους μοναδικά δώρα από την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ-Ο λαγός το ‘σκασε», τα οποία θα τα κάνουν να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα… τρυπώσουν ξανά στη φιλόξενη αίθουσα κάποιου σινεμά. Στο trailer που ακολουθεί, πάντως, μπορείς να πάρεις μία σύντομη «γεύση» και να προετοιμαστείς για τη στιγμή που θα βρεθείς με το μικρό σου μπροστά από τη μεγάλη οθόνη, για να συναντήσετε παρέα τον Πίτερ Ράμπιτ και τους φίλους του.



Λίγα λόγια για την ταινία

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, Πίτερ Ράμπιτ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Πίτερ Ράμπιτ-Ο λαγός το ‘σκασε», η οποία θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Entertainment στις 4 Νοεμβρίου, με τον Φάνη Μουρατίδη και τη Στεφανία Λυμπεράκη στη μεταγλώττιση.

Αυτή τη φορά, ο Πίτερ βρίσκεται εκεί που τον αφήσαμε στην πρώτη ταινία, δηλαδή στον κήπο που ζει με τους υπόλοιπους λαγούς, με τους οποίους έχει φτιάξει μία όμορφη και δυνατή οικογένεια. Παρόλα αυτά, η σκανταλιάρικη συμπεριφορά του Πίτερ τον κάνει να αισθάνεται παράταιρος από τους υπόλοιπους, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι, μακριά από τον κήπο και την παρέα του. Αφήνοντας πίσω τον κήπο, ο Πίτερ θα ανακαλύψει έναν διαφορετικό κόσμο, όπου οι σκανταλιές εκτιμώνται. Ωστόσο, όταν η οικογένειά του θα κάνει τα πάντα για να τον βρει, εκείνος θα πρέπει να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι!

diagwnismos rabit 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved