Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 06/10 έως 04/11

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 06/10 έως 04/11

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 6/10, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό έως την επόμενη, στις 4/11.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετές δοκιμασίες θα έχεις αυτή την περίοδο, με δύσκολες στιγμές, καθώς το εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα είναι αρμονικό. Για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις, πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η και να έχεις θετική προσέγγιση στα πράγματα.
Τα οικονομικά σου, επίσης, θα επηρεαστούν, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, όπου θα δεις τη ρευστότητά σου να μειώνεται. Γενικά όμως θα πρέπει να αποφύγεις αγορές ή επενδύσεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση, με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν θα είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να είσαι πιο απότομος/η ή ψυχρός/η προς το ταίρι σου και να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ σας. Θα σου έκανε καλό, αν μπορούσε να ξεφύγεις έστω και για ένα διήμερο για να ξεσκάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved