Ποια διάσημη σταρ είναι η νεαρή μητέρα της φωτογραφίας;

Έγινε μαμά σε ηλικία μόλις 20 ετών! Μόλις τελείωσε το σχολείο, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και έφεραν στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι.

Ποια διάσημη σταρ είναι η νεαρή μητέρα της φωτογραφίας;

Η εικονιζόμενη νεαρή μανούλα, είναι τώρα μία από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο. Η Σοφία Βεργκάρα, ανέβασε πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία στο Ίνσταγκραμ και όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε τα social media, και όχι μόνο. Τι έδειχνε; Εκείνη σε πολύ νεαρή ηλικία αγκαλιά με τον γιο της, ενώ σχολίασε ακριβώς από κάτω: «22χρόνια πριν στην Barranquilla! Το πρώτο Halloween του Manolo»!

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family, που μετρά μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται – όχι βέβαια ότι δεν είναι – πολύ μικρό κορίτσι. Θα έλεγε κανείς ότι το μωρό που κρατάει στην αγκαλιά της είναι αδελφός της, και όχι γιος της.

Συγκίνηση είχε προκαλέσει η στιγμή που μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας της όταν ήταν 28 χρονών. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο θυρεοειδή. Μάλιστα είχε γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας Follow the Script, που προωθούσε εξετάσεις για τον θυρεοειδή. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και ελπίδας στις γυναίκες που πάσχουν από αυτό.

Η Σοφία Βεργκάρα είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι σαραντάρες στον πλανήτη και η κάθε της εμφάνιση πυροδοτεί κολακευτικά σχόλια.

Απολαύστε την στις πιο ωραίες φωτογραφίες της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved