Οι 4 ιδανικές νύφες για τον άντρα Ζυγό

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι 4 ιδανικές νύφες για τον άντρα Ζυγό

Ο άντρας Ζυγός είναι ξεχωριστός και πολύ γοητευτικός, ενδεχομένως κι αυτός που έχει τις περισσότερες κατακτήσεις, καθώς βγάζει ρομαντισμό, ευγένεια, αβρότητα και γενικά ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα. Είναι ο σύντροφος που πολλές γυναίκες θα ήθελαν στο πλευρό τους, αλλά όπως όλα τα ζώδια, έτσι και κι αυτός με συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 4 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Ταύρος

Η Ταυρίνα τον έχει τον τρόπο της. Είναι ένα ζώδιο σταθερό, που ξέρει τι θέλει και τι ζητά. Έχει υπομονή, είναι ρομαντική, τρυφερή, προστατευτική και θέλει σχέση. Γιατί ο άντρας Ζυγός μπορεί να είναι φλερτάκιας και να παίζει το ματάκι του, ωστόσο μόνιμα ψάχνει το παντοτινό του ταίρι. Και όταν το βρει, είναι πιστός και δεν φεύγει εύκολα από μια σχέση. Η Ταυρίνα τον γοητεύει, διότι, ως παιδί της Αφροδίτης κι εκείνη, έχει χάρη, ομορφιά και στιλ. Η εξωτερική εικόνα είναι το παν για έναν Ζυγό. Είναι λάτρης της ομορφιάς, μην το ξεχνάμε. Η γυναίκα Ταύρος έχει επίσης χιούμορ και μπορεί να πάρει τις αποφάσεις που εκείνος αδυνατεί.

Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα αυτή είναι γεννημένη για να κάνει σπίτι και οικογένεια. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό ταίρι για τον Ζυγό, ο οποίος επίσης έχει γεννηθεί για να είναι μέσα σε σχέση, οικογένεια και γάμο. Η Καρκίνα είναι τρυφερή, ρομαντική και δοτική. Θα τον φροντίσει και θα τον έχει κορώνα στο κεφάλι της. Είναι και σπιτόγατα -να τα λέμε και αυτά- και αυτό τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής. Επίσης, δε θα διστάσει να του πει το πόσο τον αγαπά, οπότε αυτό τον καθησυχάζει και δεν τον κάνει να… αμφιβάλλει για τα συναισθήματά της. Και οι δυο μπορούν να γίνουν πολύ καλοί γονείς και να βάζουν πάνω από όλα το καλό του γάμου, της σχέσης και των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved