Γονείς και παιδιά ή αλλιώς, ΟΑΚΑ-Golden Hall σημειώσατε διπλό!

Το φθινόπωρο αποτελεί αναμφίβολα μία εποχή που βρίσκει κάθε μητέρα, λίγο πιο απασχολημένη.

Πατούλια Kατερίνα
Γονείς και παιδιά ή αλλιώς, ΟΑΚΑ-Golden Hall σημειώσατε διπλό!

Από τη μία πλευρά η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο και οι αγορές των απαραίτητων ειδών για το μαθητικό τους «ταξίδι» και από την άλλη, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους.

Διότι κάποιες φορές είναι σχεδόν απίστευτο το πόσο μεγαλώνει ένα παιδί μέσα σε έναν χρόνο -και τα περσινά του ρούχα και παπούτσια, ξαφνικά δεν του πηγαίνουν!

Οι απαραίτητες φθινοπωρινές αγορές για το παιδί, λοιπόν, σε συνδυασμό με την ανάγκη μου να περάσω περισσότερο χρόνο με τη μικρή μου -την οποία δεν χαίρομαι, όσο θέλω, τώρα που έχω επιστρέψει στο γραφείο- με οδήγησαν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τρίτης και από εκεί, στο Golden Hall.

Βλέπεις, όταν το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι ασφυκτικά γεμάτο, τότε είναι σημαντικό να προσπαθείς να βρίσκεις επιλογές, που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με το μικρό σου και την ίδια ώρα, να σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρόνο από τις υποχρεώσεις της εβδομάδας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στον ποιοτικό χρόνο που προσπαθώ να περνάω με την κόρη μου, ο συνδυασμός OAKA-Golden Hall αποτελεί εγγύηση.

Γιατί αρκεί να κατέβουμε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, για να βρεθούμε στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου εγώ απολαμβάνω έναν χαλαρωτικό περίπατο και η κόρη μου χαίρεται να κάνει πατίνια ή ποδήλατο.

Το φθινοπωρινό, απογευματινό πρόγραμμα μαμάς και κόρης συνεχίζεται στο αγαπημένο μας Golden Hall, το οποίο απέχει μία «ανάσα» από το ΟΑΚΑ και στην τελευταία μας επίσκεψη, αποτέλεσε τον προορισμό στον οποίο βρήκα τα σχολικά outfits και τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια που χρειαζόταν η κόρη μου, αλλά και μερικά athleisure items για εμένα.

Από το ZAKCRET Sports μέχρι το SNEAKER CAGE και από τα καταστήματα Adidas και Nike, μέχρι το Runner Store και το κατάστημα DKNY: Οι στάσεις μας ήταν πολλές!

Με λίγα λόγια, γονείς και παιδιά ή αλλιώς, ΟΑΚΑ-Golden Hall… σημειώσατε διπλό!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που προσπαθείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του παιδιού σου αυτή την περίοδο, αλλά και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί του, δες το βίντεο που ακολουθεί και θα με θυμηθείς!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved