Ποιο διάσημο μοντέλο είναι το ξανθό κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας θυμίζει άγγελο. Ξανθό με γαλάζια μάτια και πρόσωπο που θυμίζει παιδική κούκλα.

Ποιο διάσημο μοντέλο είναι το ξανθό κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ο άγγελος αυτός, όταν τα χρόνια πέρασαν μεταμορφώθηκε σε «άγγελο» της Victoria Secret και κατέκτησε τις διεθνείς πασαρέλες υπογράφοντας πανάκριβα συμβόλαια στο χώρο της μόδας.

Η Καρολίνα Κούρκοβα, πριν από λίγες ημέρες, ανήρτησε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ίνσταγκραμ. Αμέσως οι θαυμαστές που έχει σε όλα τα μέρη του κόσμου, έσπευσαν να γράψουν το σχόλιό τους.

Η 29χρονη καλλονή και σούπερ μόντελ, ξεκίνησε το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία, υπογράφοντας το πρώτο συμβόλαιο στα 15 της. Από εκείνη την στιγμή και μετά, η καριέρα της απογειώθηκε στα ύψη, κάνοντας τις εταιρίες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη, για το ποιος θα καταφέρει τελικά να την «κλείσει».

Το 2007 μάλιστα το οικονομικό περιοδικό «Forbes» την κατέταξε στην έκτη θέση με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον σάλο που είχε ξεσπάσει όταν η Κούρκοβα, είχε δώσει συγχαρητήριο φιλί και τρόπαιο,στον πρίγκιπα Χάρυ, η οποία είχε βρεθεί στο The Greenwitc Polo Club. Ωστόσο, αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτε παραπάνω, αφού η διάσημη καλλονή είναι παντρεμένη με τον Archie Drury, όπου έχουν αποκτήσει και έναν τρίχρονο γιο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved