Χώρισε την σύζυγό του γιατί γέννησε άσχημο παιδί!

Την μήνυσε και την χώρισε γιατί του έκανε άσχημο παιδί! Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται το συγκεκριμένο περιστατικό, συνέβη στην Κίνα.

Χώρισε την σύζυγό του γιατί γέννησε άσχημο παιδί!

Ο Jian Feng, που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, δεν έχει την ομορφιά του Μπράντ Πίτ - μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε - κατέθεσε μήνυση στην σύζυγό του, για απιστία, αφού όπως ισχυρίστηκε το άσχημο μωρό που γέννησε, δεν ήταν σίγουρα δικό του!

Το τεστ DNA έγινε, και το αποτέλεσμα δικαίωσε τη γυναίκα του. Τότε ήρθε και η αποκάλυψη! Η όμορφη γυναίκα της φωτογραφίας, δεν ήταν πάντα όμορφη..Τι θέλουμε να σας πούμε; Είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις, πριν την γνωριμία τους και το ασχημόπαπο έγινε κύκνος!

Ο θιγμένος σύζυγος, κατέφυγε πάλι στο δικαστήριο, κι αυτή τη φορά την κατηγόρησε για εξαπάτηση αφού του είχε αποκρύψει ένα τέτοιο μυστικό. Κερδισμένος πια από την απόφαση του δικαστηρίου και πλουσιότερος κατά 120.000 λίρες Αγγλίας, αφού τόσα αναγκάστηκε να του καταβάλει η σύντροφός του σύμφωνα με τους δικαστές, είπε: «Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου από αγάπη, αλλά μόλις κάναμε την κόρη μας, ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Η κόρη μας ήταν απίστευτα άσχημη, σε σημείο που ήταν φρικτό για εμένα»!

Όπως όμως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ούτε ο σύζυγος είναι όμορφος! Απλά συμπαθητικός...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved