Στον εισαγγελέα 34χρονος που παρενοχλούσε 12χρονη μέσω Skype

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 34χρονος από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Στον εισαγγελέα 34χρονος που παρενοχλούσε 12χρονη μέσω Skype

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, παρενοχλούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της, μέσω skype, προτρέποντάς την, να προβεί σε άσεμνες πράξεις.Συγκεκριμένα πριν από κάθε συνομιλία τους, την έβαζε να ενεργοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή της.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και με τη βοήθεια εταιρίας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού ήταν ο 34χρονος από την Πάτρα.
Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το μεσημέρι της Τετάρτης, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 34χρονου.

Στην επιτόπια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας, καθώς και του λογαριασμού skype, μέσω του οποίου παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη.

Παράλληλα κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved