Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Η πιο πετυχημένη συμβουλή για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια του νερού, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν οι Καρκίνοι εκδηλώνονται ερωτικά τείνουν να είναι λίγο «κολλιτσίδες». Μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά προσκολλημένοι σε αυτόν τον τρόπο φλερτ, που μπορεί να χαρακτηριστεί έως και εμμονικός.

Καρκίνε, μπορεί να αγκιστρωθείς στο επιχείρημα της φιλίας, σε βαθμό ψύχωσης. Για σένα δεν υπάρχει πιο αξιόλογη συμβουλή για την αγάπη και τον έρωτα από το «να παίζεις σκληρά». Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved