Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία της δασκάλας που σαρώνει στο διαδίκτυο

Η εικονιζόμενη γυναίκα είναι δασκάλα ειδικής αγωγής στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Τρικάλων σε μαθητές που έχουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία της δασκάλας που σαρώνει στο διαδίκτυο

Τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου και των social media, κάνει μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Τι απεικονίζει; Την ίδια σε αναπηρικό καροτσάκι, να χαμογελάει!

«Έτσι λοιπόν εγώ είπα στη φίλη μου, φωτογράφο, Λένα Μαγκούτα, να βγάλει μία φωτογραφία. Στη φωτογραφία είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Βγαίνουμε έξω και απλά γελάμε. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο», εξηγεί η Κατερίνα Μπλέτσα.

Η νεαρή δασκάλα, συμμετέχει σε διαγωνισμό Ειδικών Παθήσεων, κι όπως αναφέρει το thessalianews, αδιαφορεί για την πρώτη θέση. Τι είναι σημαντικό για εκείνη; Να βοηθήσει στο να εξοικειωθούν οι άνθρωποι με την εικόνα της αναπηρίας.
«Δεν αξίζει να το βάζουμε κάτω για τίποτα, όσο κοινότυπο και να ακούγεται , το να έχεις την υγεία σου και να είσαι καλά, είναι το σημαντικότερο πράγμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved