Αντίθεση Άρη - Χείρωνα: Η ώρα που ξεθάβεται το τσεκούρι του πολέμου

Η ειρήνη σου απειλείται είτε από εσωτερικούς είτε από εξωτερικούς εισβολείς

Αντίθεση Άρη - Χείρωνα: Η ώρα που ξεθάβεται το τσεκούρι του πολέμου

Ο Άρης έχει... κέφια και σειρά στο αστρολογικό καλεντάρι έχει η αντίθεση του με τον Χείρωνα , μια όψη που θα κλείσει με ακρίβεια την 1η Οκτωβρίου, αλλά σίγουρα θα κάνει αισθητή την επιρροή της και νωρίτερα.

Όπως έλεγαν οι Ινδιάνοι, είναι η ώρα που ξεθάβεται το τσεκούρι του πολέμου. Μπορεί να το βρεις κι εσύ, αν σκάψεις στην αυλή σου κι αυτό σου το γράφω μεταφορικά, αλλά ενίοτε γίνεται και κυριολεκτικά, με παλιό οπλισμό που βρίσκεται θαμμένος κάτω από τα πόδια σου.

Ο Άρης είναι συνυφασμένος με την ένταση κι όποια κι αν είναι η αφορμή της, τα αίτια ανάγονται στο Χείρωνα, σαν εφιάλτης που ξυπνά, σαν μια βεντέτα που ο κύκλος της αρνείται να κλείσει. Κι όχι μόνον στο παρελθόν που γνωρίζεις, αλλά και σε εκείνο που αγνοείς την ύπαρξή του.

Είναι οι πράξεις των προγόνων σου και τα φοβερά μυστικά τους, εκείνα τα ανομολόγητα, που όμως, αν είσαι ένα Χειρώνιο άτομο, δεν σβήνονται από τον χάρτη της ψυχής σου, μέχρι να υπάρξει η κάθαρση. Είσαι ο απόγονος, ο συνεχιστής της κατάρας τους κι ας μην το ξέρεις.

Οι παλιότεροι πίστευαν πολύ στην δύναμη της γενιάς. Σε ένα οικογενειακό παρελθόν που είναι ενσωματωμένο σε αυτό που είσαι σήμερα κι άδικο δεν είχαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved