Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που «το άλλο σου μισό» είναι ήδη σε σχέση!

Στην πραγματικότητα, ίσως είναι το καλύτερο και για τους δυο σας

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που «το άλλο σου μισό» είναι ήδη σε σχέση!

Όταν το άτομο που πίστευες ότι είναι το απόλυτο ταίρι για σένα ανήκει ήδη σε κάποιον άλλον/η, δικαιολογημένα μπορείς να σκεφτείς ότι η ζωή είναι ένα μεγάλο παράδοξο. Είναι κάπως σαν τραγωδία. Γιατί συμβαίνει αυτό, αφού λογικά το άλλο σου μισό έπρεπε να είναι μαζί σου; Μήπως έχει γίνει κάποιο συμπαντικό λάθος;

Όταν γνωρίζεις ότι κάποιος/α είναι το ιδανικό ταίρι για σένα, αλλά βρίσκεται με κάποιον άλλον, είναι φυσικό να κατακλύζουν τη σκέψη σου ένα σωρό ερωτήματα. Ωστόσο, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως δεν είναι γραφτό να συμβεί ακόμα; Στην πραγματικότητα, ίσως να είναι το καλύτερο και για τους δυο σας, στην παρούσα φάση.

Παρακάτω, θα διαβάσεις 3 λόγους για τους οποίους «το άλλο σου μισό» είναι πιθανό να βρίσκεται σε σχέση με άλλο άτομο.

1. Δεν είναι έτοιμος/η για μια σχέση μεταξύ σας

Το άλλο σου μισό ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμο να ενωθεί μαζί σου με την ψυχή και το σώμα του. Πρέπει να περάσει από εμπειρίες, μέσα από τις οποίες θα εξελίξει το κάρμα που πρέπει να διευθετηθεί.

Μόνο μέσω της εμπειρίας των σχέσεων μπορεί να έρθει σε επαφή με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού του και να διαπραγματευτεί τα εσωτερικά θέματα που τον/την εμποδίζουν να ενωθεί μαζί σου. Μαθαίνοντας μέσα από τις εμπειρίες, θα μπορέσει να επανασυνδεθεί με την εσωτερική του φλόγα, η οποία στην ουσία είναι αυτό που θα τραβήξει εσάς τους δυο μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved